Lady Rosetta

Keskimyöhäinen. Toistaiseksi viljelty ainoastaan perunalastujen tuotantoon. Täyteläisen pyöreä ja punakuorinen. Malto jauhoinen, muttei pahasti rikkikiehuva. Vaatii kunnollisen 3 - 4 viikon valoidätyksen. Altis lehtirutolle. Seittipeittaus tarpeen.

tiistaina, marraskuuta 30, 2004

Keksin mahdollisesti toimivan fuusioreaktorin. Koska olen niin jalo ja hyveellinen persoona, luovutan tietoni nyt kaikkien käyttöön.

Otetaan yksi magnesium-atomi ja odotellaan, että se joku kaunis päivä keksii beta-hajota. Sen jälkeen ratkaistaan hajoamisesta syntyvien alumiini- ja elektronijuttujen liikemäärät, joista kevyen pyörittelyn jälkeen tulee vastakkaissuuntaiset, mutta mielenkiintoisella tavalla imaginääriset. Sen jälkeen pyöritellään lisää kaikessa rauhassa, ja saadaan ääretön energia, joka on kokonaisuudessaan puhdasta ja erittäin mediaseksikästä liike-energiaa, ei siis ylimääräistä massaa tai muuta rumentavaa.

Tämän liike-energian voikin sitten vaikka tunkea johonkin hyvää paikkaan, esim. perseeseen. Näin olemmekin saaneet ihmisen, joka kiitää valonnopeutta ympäriinsä, eikä tee esimerkiksi henkilöautoilla tai lämmitetyillä taloilla yhtään mitään. Olen nero.

P.S. Oletetaan ihminen massattomaksi.

P.P.S. Otetaan ne matriisit kaiken varalta ensin pois sieltä perseestä, ettei käy ikävästi.

1 Comments:

  • At marraskuuta 30, 2004 1:50 ip., Blogger Lady Rosetta said…

    No läski lämmittää niitä lihavia ihmisiä, ja kävely tekee ihan hyvää välillä, niin ei tartte niitä autojakaan liikutella. Ennemmin tai myöhemmin nekin muuttuvat massattomiksi.

     

Lähetä kommentti

<< Home