Lady Rosetta

Keskimyöhäinen. Toistaiseksi viljelty ainoastaan perunalastujen tuotantoon. Täyteläisen pyöreä ja punakuorinen. Malto jauhoinen, muttei pahasti rikkikiehuva. Vaatii kunnollisen 3 - 4 viikon valoidätyksen. Altis lehtirutolle. Seittipeittaus tarpeen.

keskiviikkona, marraskuuta 24, 2004

Minkä ihmeen takia laskuharjoituksissa ei ikinä joudu taululle paitsi, jos
a) Tehtävä on ainoa vaikkapa kymmenestä, joka on ihan vituillaan. Luultavasti sen tajuaa vielä selitysvaiheessa, jolloin ainoa keino pelastaa itsensä on mumista "Emmä osaakaan selittää tuota.". Eikä se kyllä mitään pelasta, mutta ainakaan ei tarvitse puhua enempää.
b) Tehtävä sisältää jonkun ikävän f-kohdan, jossa pitää selittää jotain nättiä esim. "Mitkä ovat yleisen ja erityisen suhteellisuusteorian galaksien väliseen matkailuun eniten vaikuttavat perusperiaatteet?", mitä et ole miettinyt sekuntiakaan, koska olet olettanut, että joku kuitenkin innokkaasti pomppii taululle tekemään juuri sen tehtävän.
c) Olet herännyt neljän tunnin päiväunilta kymmentä minuuttia ennen harjoitusten alkamista, jolloin ensimmäinen mieleen tullut asia on ollut "Voi helvetin helvetti." eikä "Mitenköhän asettelisin hiukseni tänään?"
d) Paidassasi on tomaattikastiketahra, jonka olet suunnitellut raaputtavasti laskareissa pois, koska ei sitä kukaan huomaa, jos tulet takki päällä sisään ja istut paikoillasi koko ajan.
e) Sinulla on perkeleellinen flunssa, joka vie äänen kokonaan ja joudut pitämään vuorollasi ensin kolmen minuutin hinkuyskänäytöksen.
f) Olet kuvitellut lähteväsi noin puoli tuntia etuajassa, mutta et voikaan, kun pitää odotella, että assari saa jauhettua tarpeeksi tyhjänpäiväisyyksiä edellisistä tehtävistä.