Lady Rosetta

Keskimyöhäinen. Toistaiseksi viljelty ainoastaan perunalastujen tuotantoon. Täyteläisen pyöreä ja punakuorinen. Malto jauhoinen, muttei pahasti rikkikiehuva. Vaatii kunnollisen 3 - 4 viikon valoidätyksen. Altis lehtirutolle. Seittipeittaus tarpeen.

perjantaina, marraskuuta 19, 2004

Kuulin kuinka Hämeenpuistossa ammuskeltiin. Itsesuojeluvaisto käski kävelemään poispäin. En siis nähnyt mitään, vaan jatkoin tylsää elämääni tavalliseen tapaan.

Lapsilla on kummallisia nimiä nykyään. Kaipaan niitä aikoja, jolloin veikkaamalla pojan nimeksi Antti, Mikko, Niko tai Teemu osui 90 prosentin varmuudella oikeaan, ja kaikki tytöt olivat Lauroja, Hennoja ja Hannoja. Nyt satunnaislukugeneraattorin avulla tuotettu merkkijono osuu luultavasti paljon arvaustani lähemmäksi.

1 Comments:

  • At marraskuuta 20, 2004 1:34 ap., Anonymous Anonyymi said…

    Kunhan halusin kertoa, että näitä päättömiä juttujasi on erittäin mielenkiintoista ja viihdyttävää lukea. Kuulin tästä blogista kaveriltani vasta tänään, mutta kun olin päässyt lukemisen alkuun, niin en sitten malttanutkaan lopettaa ennenkuin olin lukenut koko blogin läpi. Tulee varmaan jatkossakin käytyä ihmettelemässä täällä aina silloin tällöin. Pitäisi minunkin varmaan hankkia elämä tai jotain...

    Joka tapauksessa tsemppiä ja jaksamista noiden ihmissuhdesotkujesi kanssa!

     

Lähetä kommentti

<< Home