Lady Rosetta

Keskimyöhäinen. Toistaiseksi viljelty ainoastaan perunalastujen tuotantoon. Täyteläisen pyöreä ja punakuorinen. Malto jauhoinen, muttei pahasti rikkikiehuva. Vaatii kunnollisen 3 - 4 viikon valoidätyksen. Altis lehtirutolle. Seittipeittaus tarpeen.

perjantaina, marraskuuta 26, 2004

Olisin halunnut juhlistaa sadatta postaustani kirjoittamalla jotain henkevää, mutta bloggerin vian takia se meni ohitse. Sadaskuudes voi varmaan olla yhtä tyhjänpäiväinen kuin suurin osa edellisistäkin?

Päätimme käydä Vapriikissa sivistämässä itseämme, ettei tarvitsisi lukea tenttiin tai tehdä kiittämättömille sukulaisille typeriä kuvankäsittelyjuttuja. Emme kuitenkaan tienneet, missä kyseinen näyttelytila sijaitsee, koska emmehän me ole asuneet tässä kaupungissa kuin yhteensä noin 8 vuotta. Onneksi Clas(?) Ohlssonin(?) ystävälliset infotiskihenkilöt osasivat kertoa.

Asiakaspalvelusta kiitollisena ja "Älä osta mitään" -päivän kunniaksi ostimme Erityisen Tarpeettoman Hilavitkuttimen nimeltämainitsemattolle kaverillemme joululahjaksi.

Opimme, että jonkun Amazonasin intiaaniheimon miespuoliset jäsenet sitovat peniksensä esinahasta vyörätölle kiinni, ja että Ainu-kansan kehtolauluun kuuluu sellainen omituinen "horururu"-ääni. Kenkäkaupoissakin on näköjään ollut ainakin viimeiset sata vuotta harvinaisen typerän näköisiä jalkineita. Sivistys on hieno asia.