Lady Rosetta

Keskimyöhäinen. Toistaiseksi viljelty ainoastaan perunalastujen tuotantoon. Täyteläisen pyöreä ja punakuorinen. Malto jauhoinen, muttei pahasti rikkikiehuva. Vaatii kunnollisen 3 - 4 viikon valoidätyksen. Altis lehtirutolle. Seittipeittaus tarpeen.

sunnuntaina, marraskuuta 28, 2004

Viikonlopun aikana opittua:

Olen aivan liian vanha pomppimaan sängyssä. Yhdestä pikkutäräyksestä hajosi kylki niin, etten ole pystynyt edes hengittämään kunnolla koko viikonloppuna.

Jos taivaalla on kirkkaalla säällä tähti jossakin kohdassa, ei pidä säikähtää, vaikka se seuraavana päivänä pilvisellä lähtisikin liikkumaan. Todennäköisemmin se on lentokone, kuin maata kohti syöksyvä asteroidi, jota kukaan muu ei ole huomannut.

Upporasvassa paistaminen ei ole vaarallista. Leivän paahtaminen sen sijaan on. Kuuma juusto tekee ikäviä palovammoja. Liesituuletin olisi myös ihan kiva kapistus.

Neljä kiloa lammasta takin muodossa lämmittää kummasti. (Miksen ole tajunnut tätä aikaisemmin?) Tupakoinnin ajaksi lapaset voi muuten tunkea taskuun, jolloin ne eivät ole aivan niin jäiset laitettaessa takaisin käteen.

Valitsemalla miehesi sopivasti pääset viettämään joululomasi räntäsateisessa Savossa sen sijaan, että joutuisit esimerkiksi Madridiin.