Lady Rosetta

Keskimyöhäinen. Toistaiseksi viljelty ainoastaan perunalastujen tuotantoon. Täyteläisen pyöreä ja punakuorinen. Malto jauhoinen, muttei pahasti rikkikiehuva. Vaatii kunnollisen 3 - 4 viikon valoidätyksen. Altis lehtirutolle. Seittipeittaus tarpeen.

torstaina, lokakuuta 07, 2004

Ärsyttää

Olen raivostuttava turhantarkka nipottaja ja niin edelleen, mutta nyt on pakko avautua. Kertokaapa joku, mikä on niin vaikeaa lauseissa "Jos ette ehdi harjoituksiin, niin palauttakaa tehtävät paikkaan x aikaan y mennessä." tai "Näyttäkää ne porkkanatehtävät vasta tunnin lopussa."?

Joka ainoa kerta harjoituksissa on joku, jota eivät nämä ohjeet koske, vaan sen on pakko päästä näyttämään (yleensä väärin lasketut) tehtävänsä harjoitusten alussa. Koska kyseessä on niin kiireinen ja tärkeä henkilö, assarin on tarpeellista tarkistaa jokainen tehtävä, ettei tämä maailman napa joutuisi tavallisten kuolevaisten tavoin metsästämään oikeita ratkaisuja kissojen ja koirien avulla. Siinä välillä sitten muut odottelevat pahimmassa tapauksessa puolisen tuntia aivan turhaan.

Kyllä minäkin ymmärrän, että joskus vaan sattuu päällekkäisyyksiä tai äkillisiä välttämättömiä menoja, mutta kun ne ovat ne samat henkilöt joka kerta joka paikassa. En minäkään välttämättä siellä ihan huvikseni ylimääräistä istu.