Lady Rosetta

Keskimyöhäinen. Toistaiseksi viljelty ainoastaan perunalastujen tuotantoon. Täyteläisen pyöreä ja punakuorinen. Malto jauhoinen, muttei pahasti rikkikiehuva. Vaatii kunnollisen 3 - 4 viikon valoidätyksen. Altis lehtirutolle. Seittipeittaus tarpeen.

tiistaina, lokakuuta 05, 2004

Patologinen valehtelija

Olen viettänyt viimeiset kaksi päivää YTHS:n vessassa kusemassa mukiin. Kuluuhan se aika näinkin, mutta välillä kävi kyllä mielessä, että jopa matikan luennot saattaisivat olla viihdyttävämpiä. Kaikki tämä vaiva yhden pienen virtsatietulehduksen takia.

Jostain käsittämättömästä syystä en koskaan osaa puhua hoitohenkilökunnalle totta. Sillä sekunnilla, kun istahdan tuolille ja kuulustelu alkaa, minusta tulee maailman tervein ihminen.
"Päänsärkyä?"
"Ei. (Paitsi viimeisen viikon koko ajan niin etten ole pystynyt tekemään mitään, mutta ei se sulle kuulu.)"
"Kuukautiskipuja?"
"Vähän oli joskus, mutta ei enää kun syön pillereitä. (Paitsi että ne kyllä alkoivat vasta, kun rupesin syömään ja pahentuvat koko ajan. Nooh. En viitsi valittaa turhasta.)"
"[Tähän pitkä lista oireita]?"
"Ei, ei, ei, ei mitään noista. (Noh... Yhtä ei ollut, eli enköhän mä voi kuitata kaikki ei:llä.)"

Samalla vauhdilla avioliittoni muuttuu lyhyeksi seurusteluksi ja vanhempanikin muuttavat paikkoihin, joissa eivät ole varmaan koskaan käyneetkään. Ikäni, opiskelupaikkani ja sukupuolenikin valehtelisin, jos ne eivät niitä jo tietäisi. Joskus varmaan rupean käymään terveystarkastuksissa väärennetyillä papereilla.

2 Comments:

  • At lokakuuta 05, 2004 4:07 ip., Anonymous Anonyymi said…

    Joo, toi johtuu vaan siitä, että ne kivat tädit ja sedät siellä YTHS:llä kysyy niitä kysymyksiä ja näyttävät koko ajan siltä, kuin olisivat syyttämässä sinua jostakin. Ei kai semmosille uskalla totta puhua. :)
    Mervi / Maailman tila

     
  • At lokakuuta 05, 2004 4:15 ip., Blogger Lady Rosetta said…

    Tai sitten niiden myötätuntoisuus ja mukavuus on niin ylitsevuotavaa lajia, että niillä ei voi olla kuin pahat mielessä.

     

Lähetä kommentti

<< Home