Lady Rosetta

Keskimyöhäinen. Toistaiseksi viljelty ainoastaan perunalastujen tuotantoon. Täyteläisen pyöreä ja punakuorinen. Malto jauhoinen, muttei pahasti rikkikiehuva. Vaatii kunnollisen 3 - 4 viikon valoidätyksen. Altis lehtirutolle. Seittipeittaus tarpeen.

sunnuntaina, syyskuuta 26, 2004

Vanha ja harmaa

Joku oli vaihtanut puista lehdet torstain ja sunnuntain välisenä yönä. Pitäisi ehkä käydä hieman useammin ulkona päivänvalon aikaan.

Miten vanhoilla ja harmailla mummoilla voi aina olla mukana vähintään yhtä vanha ja harmaa koira? Keskivertomummo on kuitenkin mummo vähintään viisitoista vuotta, mutta koirat vanhoja ja harmaita tuskin viittäkään. Tästä seuraa yhtälö, jossa mummon pitäisi löytää uusi koiravanhus vähintään kolme kertaa eläkeiän aikana. Eikä lehdissä ainakaan koskaan mainosteta, että "Annetaan vuoden sisällä kuoleva harmaa, karvainen eläin hyvään kotiin." Jossain on siis pakko olla salainen koiravanhentamo, josta kaikki eläinrakkaat mummot saavat ennemmin tai myöhemmin puskaradion kautta kuulla, mutta meille nuoremmille ei vahingossakaan kerrota mitään.