Lady Rosetta

Keskimyöhäinen. Toistaiseksi viljelty ainoastaan perunalastujen tuotantoon. Täyteläisen pyöreä ja punakuorinen. Malto jauhoinen, muttei pahasti rikkikiehuva. Vaatii kunnollisen 3 - 4 viikon valoidätyksen. Altis lehtirutolle. Seittipeittaus tarpeen.

keskiviikkona, syyskuuta 22, 2004

Puluparvi

Fysiologian luennot ovat hauskaa seurattavaa. Viimeksi puhuttiin silmän toiminnasta: "Kun katsoo oikealle... [Kaikki katsovat oikealle] ...tämä lihas supistuu... ja tästä johtuu, että näkökenttä pysyy tarkkana vaikka päätä heiluttaisi... [Kaikki heiluttavat päätään] ...sama toimii puluillakin, kun niiden päät liikkuvat edestakaisin kävelyn mukana... [Voitte varmasti arvata, mitä kaikki, luennoitsija mukaan lukien, tekevät.]"

En varsinaisesti ole mikään tyylikonsultti, mutta yhden asian tahdon sanoa. Miehet, olkaa kilttejä ja älkää pitäkö hihattomia paitoja kuin korkeintaan punttisalilla, ei missään nimessä esimerkiksi koulussa tai työpaikalla, varsinkaan, kun ulkona on hädin tuskin viisi astetta lämmintä. Ja jos on aivan pakko, niin ottakaa nyt jumalauta edes se pipo pois.