Lady Rosetta

Keskimyöhäinen. Toistaiseksi viljelty ainoastaan perunalastujen tuotantoon. Täyteläisen pyöreä ja punakuorinen. Malto jauhoinen, muttei pahasti rikkikiehuva. Vaatii kunnollisen 3 - 4 viikon valoidätyksen. Altis lehtirutolle. Seittipeittaus tarpeen.

maanantaina, syyskuuta 20, 2004

cos 2x

Nyt olisi tilaisuus päteä. Matikan assari oli väärässä ja minä oikeassa, mutta silti ihmetyttää, miksei kukaan muu älähtänyt, kun se selitti taululle ties mitä potaskaa. Onko asia niin itsestäänselvä, että kukaan muu ei edes vilkaissut mallivastausta? Ovatko kaikki muut aivokuolleita? Teenkö itsestäni naurunalaisen, jos huomautan asiasta tämän illan pc-harjoitusten alussa? Pelastanko maailman siinä samalla? Vai joudunko helvettiin? Miten asiaa tulisi lähestyä? Ryntäänkö vain paikalle ja pamautan, että assistentti on aivokääpiö vai katsonko arasti ylöspäin ja kysyn, voisiko se ystävällisesti selittää tyhmälle blondille, miten tämä vitostehtävä nyt taas menikään? Apua?

Toivottavasti olen unohtanut autuaasti koko asian iltaan mennessä, eikä se tule enää koskaan mieleeni.

5 Comments:

  • At syyskuuta 20, 2004 2:58 ip., Blogger Rancid- said…

    No hei, assarikin on vain ihminen. Eli rahanahne paskiainen, joka menee fuksikurssille isällisesti kertomaan söpöille pikkutytöille miten se nabla toimiikaan ja hankkii siinä sivussa perusopinnoista viitoset. Unohda koko juttu, vaihda harkkaryhmää ja pelasta itsesi.

     
  • At syyskuuta 20, 2004 4:41 ip., Blogger Lady Rosetta said…

    Tässä tapauksessa varmaan ennemminkin pikkupoikia. Olen oikeasti todella suvaitsevainen persoona, mutta jos on olemukseltaan siinä määrin... öh... hintahtava, niin olisi parempi edes olla aina oikeassa.

    ...ja tietysti tämä on ainoa harkkaryhmä, joka mahtuu lukujärjestykseen mitenkään päin.

     
  • At syyskuuta 20, 2004 4:43 ip., Blogger Lady Rosetta said…

    Pikkupojille. Prkl.

     
  • At syyskuuta 20, 2004 6:35 ip., Anonymous Anonyymi said…

    Ilkeälle ihmiselle tulisi mieleen seuraavaa:
    "Voisiko olla, ettei muita kiinnosta"?;)Kannattaa muuten kokeilla kuka siltä aivokääpiöltä näyttää, jos tuollaisia menee luokan eteen pamauttamaan...

     
  • At syyskuuta 20, 2004 9:35 ip., Blogger Lady Rosetta said…

    Yleensä tuossa ryhmässä ihmisissä on herännyt kummia intohimoja, kun jostain välivaiheesta puuttuu etumerkkejä tai vastaavaa.

    Ja minähän siltä aivokääpiöltä olisin näyttänyt, jos olisin seitsemää tuntia myöhemmin käynyt kitisemässä vanhoista tehtävistä. Mutta ärsyttää silti.

    Ei, minulla ei oikeasti ole elämässäni tätä suurempia ongelmia, enkä ajatellut niitä ihan lähiaikoina hankkiakaan.

     

Lähetä kommentti

<< Home