Lady Rosetta

Keskimyöhäinen. Toistaiseksi viljelty ainoastaan perunalastujen tuotantoon. Täyteläisen pyöreä ja punakuorinen. Malto jauhoinen, muttei pahasti rikkikiehuva. Vaatii kunnollisen 3 - 4 viikon valoidätyksen. Altis lehtirutolle. Seittipeittaus tarpeen.

perjantaina, syyskuuta 17, 2004

Tekosyy I

Tänään lähden Turkuun (no oikeasti Raisioon, mutta saattaa sieltä vahingossa joutua Turunkin puolelle). Olen asunut Tampereella sen verran kauan, että pelkään Turusta tarttuvan minuun jotain.

Jos joku ranskalainen ei olisi viime kesänä halunnut digikameraani niin kovasti, että vei sen laukustani nukkuessani, ottaisin tähän kuvan vasemmasta pakarastani. Ensinnäkin siksi, että joku voisi pitää sitä puolihumoristisena viittauksena matkakohteeseeni, mutta myös sen takia, että Mustelma on saavuttanut sen vaiheen, jossa se loistaa kaikissa sateenkaaren väreissä ja epäilemättä näkyisi myös pimeässä.

Mustelmaan vedoten jätän myös aamuluennot väliin. Olen jo sen verran myöhässä, että joutuisin samanaikaisesti sekä kävelemään portaita alas että etsimään paikkaa itselleni. Koska portaat ovat jonkun typerän arkkitehdinplantun idioottimaisin keksintö ja koostuvat täysin epätasaisen mittaisista askelmista, tämä ei tietenkään onnistu. Yhtäkkiä sitten vain makaisin taas kerran selälläni keskellä käytävää ja toinenkin pakarani mustuisi. Ei kiitos. Minä menen nukkumaan.

1 Comments:

  • At syyskuuta 17, 2004 4:24 ip., Anonymous Anonyymi said…

    "Olen asunut Tampereella sen verran kauan, että pelkään Turusta tarttuvan minuun jotain."

    Ehkä sivistystä...Tampereelle vietäväksi.

     

Lähetä kommentti

<< Home