Lady Rosetta

Keskimyöhäinen. Toistaiseksi viljelty ainoastaan perunalastujen tuotantoon. Täyteläisen pyöreä ja punakuorinen. Malto jauhoinen, muttei pahasti rikkikiehuva. Vaatii kunnollisen 3 - 4 viikon valoidätyksen. Altis lehtirutolle. Seittipeittaus tarpeen.

keskiviikkona, syyskuuta 15, 2004

Järjen valo

Kaupassa kannattaa todellakin arvioida muovipussitarvetta myös ostosten laadun, ei pelkästää määrän, mukaan. Kyllähän leipäpaketti ja valmissalaatti mahtuvat laukkuunkin. Mutta silti... sipuli ja salaatinkastike eivät vain sovi kovin hyvin yhteen luentomuistiinpanojen tai hiusharjan kanssa.

Käänteinen psykologia toimi. Maanantaina päätin, etten enää yritäkään hankkiutua mihinkään opiskelijatapahtumiin tai edes leikkiä seurallista, vaan ottaisin saman "Jättäkää minut rauhaan, minä olen täällä vain opiskelemassa" -linjan kuin yläasteella ja lukiossa.

Niinpä siis päädyin eilen pubirundille fuksiryhmäni kanssa. Menetin karaokeneitsyyteni. Join liikaa. Keskustelin henkeviä pummien kanssa ja annoin niille kaikki rahani yms. (noin 65 senttiä) ja sain tilalle postimerkkejä (Mitä ihmettä minä niillä teen? En edes tiedä kenenkään ei-Hervantalaisen kaverini osoitetta.)

Voikohan karaokeen pakottamisesta haastaa oikeuteen? Tarvitsisin ainakin 12 536,13 euroa korvaukseksi sekä henkisestä että fyysisestä kivusta ja särystä. Selkäänkin sattuu, koska kanssalaulajieni koreografiaan kuului toverillishenkinen toisiinsanojailu. Noin 40 kiloa kummankin hartian päälle neljäksi minuutiksi. Auts.