Lady Rosetta

Keskimyöhäinen. Toistaiseksi viljelty ainoastaan perunalastujen tuotantoon. Täyteläisen pyöreä ja punakuorinen. Malto jauhoinen, muttei pahasti rikkikiehuva. Vaatii kunnollisen 3 - 4 viikon valoidätyksen. Altis lehtirutolle. Seittipeittaus tarpeen.

perjantaina, syyskuuta 03, 2004

Nrsk.

Kuvittelin pitäväni railakkaan poikamiestyttöviikonlopun. "Kymmenestä kahteen luentoja ja sitten Alkon kautta kotiin... Mikäs tuolla kurkussa muuten kutittaa? Köh köh. No se varmaan menee ohi."

Aamulla heräsin siihen, että yritin nielaista. Kurkku on toiselta puolen turvonnut sellaiseksi, että ilma ei suun kautta kulje kuin pihisemällä. Onneksi minulla on tukkiutumaton nenä (joka tosin vuotanee verta useaan otteeseen tämän viikonlopun aikana).

Alan uskoa, että on olemassa korkeampi voima, joka haluaa estää minua juomasta alkoholia aiheuttamalla minulle hirvittäviä palelukohtauksia ryyppäämisen aikana ja istuttamalla sen jälkeen muutaman flunssabasillin itämään kurkkuuni. Istun sitten tässä koko viikonlopun murjottamassa. Ihan yksin ja hyljättynä. Kauppaankaan en jaksa lähteä, joten kuolen vielä nälkäänkin. Mrh.