Lady Rosetta

Keskimyöhäinen. Toistaiseksi viljelty ainoastaan perunalastujen tuotantoon. Täyteläisen pyöreä ja punakuorinen. Malto jauhoinen, muttei pahasti rikkikiehuva. Vaatii kunnollisen 3 - 4 viikon valoidätyksen. Altis lehtirutolle. Seittipeittaus tarpeen.

tiistaina, elokuuta 31, 2004

Vakoilijat

Erehdyin eilen pienessä sievässä näyttämään kuvani irkissä fuksikanavalaisille. Nyt en sitten saa hetkenkään rauhaa sankkojen fanijuokkojen rynnistäessä perässäni. Tai jotain. Joka tapauksessa palattuani tänään iltapäivällä opiskelemasta kotiin, sain useammalta taholta huomattavan tarkan selvityksen liikkeistäni. Itse asiassa niin tarkan, että vain pari vessareissua oli jäänyt rekisteröimättä ja nekin lähinnä siksi, että vakoilijoitani ei katsottaisi kovinkaan hyvällä naistenvessoissa.

Olisi kiva, jos joku tulisi joskus sitten puhumaan minulle, eikä vain virnuilisi kaukaa, että "Tuo yksinäisen ja eksyneen näköinen on se tyttö, joka selittää irkissä tauotta jotain sekavaa. Hähä. Tuijotanpa sitä niin, että se hämääntyy ja joutuu paniikkiin ja tiputtaa kaikki pikkukolikkonsa kahvilan lattialle, mutta enpä vahingossakaan kerro sille, kuka itse olen. Kiäh kiäh."

Vaan sainpahan minäkin vakoilla. Näin jonkun huomattavan paljon Tumppu von Tumpun Joonasta muistuttavan hahmon Tapsantorilla. Pidän havaintoani oikeana, kunnes toisin todistetaan. Tosin järkytyin tapauksesta niin pahasti, että alan itsekin uskoa vain keksineeni kaiken näkemäni.