Lady Rosetta

Keskimyöhäinen. Toistaiseksi viljelty ainoastaan perunalastujen tuotantoon. Täyteläisen pyöreä ja punakuorinen. Malto jauhoinen, muttei pahasti rikkikiehuva. Vaatii kunnollisen 3 - 4 viikon valoidätyksen. Altis lehtirutolle. Seittipeittaus tarpeen.

perjantaina, elokuuta 27, 2004

Markkina-arvolautakunta

Enimmäkseen nimetön vahvisti epäilyni siitä, että en olekaan yksin pitäessäni pariskunnan naisosapuolta lähes aina miestä... noh... rumempana. Kadulla kävelee vastaan päivittäin aivan kamalia kalkkunoita ihan kelvollisten miesten kyljessä.

Osittain epätasa-arvoinen tilanne johtunee siitä, että naiset suhteen alkuvaiheessa panostavat ulkonäköönsä aivan järkyttäviä määriä. Kyllähän parin sentin meikkikerroksellakin vaikka siirtää nenän otsasta leukaan, jos niin haluaa tehdä. Pitkähkön ajan kuluttua nainen alkaa luopua naamiostaan, eikä aina edes vaihda niitä seksikkäämpiä alusvaatteita ylleen miehen tapaamista varten. Vielä pidemmän ajan jälkeen mies alkaa havaita, ettei nainen muistuta enää kovinkaan paljon sitä yökerhon kaunotarta. Onnistuneessa tilanteessa mies on jo ehtinyt ymmärtää naisen sisäisen kauneuden, tai on ainakin laiskistunut sen verran, ettei jaksa lähteä jahtaamaan nuorempaa ja kauniimpaa. Jos niin ei käy, alkaa naisen itku siitä, miten "Se pinnallinen kusipää ei arvosta mua sellasena kun mä oon." No onko ihme?

Tällaisia tilanteita ehkäistäkseni vaadinkin perustettavaksi puolueetonta markkina-arvolautakuntaa, jossa jokainen voisi käydä määrityttämässä (luonnontilaisena) ulkonäköön pohjautuvan markkina-arvonsa ja pohtia vasta sen jälkeen, miksi tuo Brad Pitt -klooni ei tunnu huomaavan, vaikka kuinka siansilmiäni räpyttelisin.

Itse ainakin ryntäisin testiin jo aivan pelkästä uteliaisuudesta, koska joudun jatkuvasti tilanteisiin, jotka hämäävät minut uskomaan olevani parempi kuin olenkaan. Yllättäen ainoana alle 40-vuotiaana naispuolisena lähiöräkälässä saa huomiota lähes kaikilta läsnäolijoilta, ja keskustan baareissakin sulkemisaikaan on valtava ylitarjonta miehistä, jotka vähemmän perskännissä voisivat olla ihan varteenotettavia tapauksia. Näissä tilanteissa ei miespuolisille kavereille juuri kohteliaisuuksia jaella. Voisi olla ihan terveellistä hankkia naispuolisia kavereita ja lähteä niiden kanssa johonkin trendipaikkaan, ennen kuin nokka nousee niin pystyyn, että vesi tulee sateella sisään.