Lady Rosetta

Keskimyöhäinen. Toistaiseksi viljelty ainoastaan perunalastujen tuotantoon. Täyteläisen pyöreä ja punakuorinen. Malto jauhoinen, muttei pahasti rikkikiehuva. Vaatii kunnollisen 3 - 4 viikon valoidätyksen. Altis lehtirutolle. Seittipeittaus tarpeen.

tiistaina, syyskuuta 21, 2004

Minun taistelemattomuuteni, osa II

Tissit on taas päivän puheenaihe, joten...

Olipa kerran pikkutyttö, josta kasvoi hyvin katkera nuori nainen. Tälle tytölle toisteltiin pienestä pitäen, että naisilla on tissit ja miehillä ei, ja että tytöistä tulee naisia, kun ne kasvattavat tissit. Tyttö ei ikinä erityisemmin pitänyt toisista tytöistä, joten se päätteli, että tissit kannattaa kasvattaa, niin pääsee edes vähän mukavampaan ihmiskategoriaan. Mieluiten se olisi tietenkin hankkinut peniksen, mutta jostain syystä niitä ei myyty markkinoilla (myöhemmin tyttö sai tietää, että ne on ihan toisia kauppoja ne, ja niissä ei myydä grillimakkaraa eikä lakuja - niin loogiselta kuin se kuulostaisikin).

No tyttöhän sitten tietenkin kasvatti tissit heti, kun se tuli mahdolliseksi ja päätti, että "Minä olen nyt valmis." ja rupesi ainakin fyysisessä mielessä naiseksi. Vasta sen jälkeen alkoivat koulussa seksivalistustuokiot, joilla kerrottiin myös, että naisten pitäisi saada lantiokin levenemään, että lapset mahtuisivat helpommin ulos sieltä. Eihän tämä ollut tullut tytölle mieleenkään, koska hänen suhtautumisensa lapsiin oli vakaa, mutta vihamielinen.

Tyttö ajatteli, että antaa sen lantion olla, eihän siitä missään muualla edes puhuta kuin biologian kirjoissa ja kaikki kaverien isosiskotkin viettivät päivänsä tuskaillen, kuinka leveä perse niillä oli. Niinpä se oli oikeastaan valintaansa aika tyytyväinen.

Kunnes koitti se päivä, jolloin tyttö tajusi alkavansa vähitellen olevansa pariutumisikäinen. Se selasi muutamia naistenlehtiä saadakseen vihjeitä siitä, minkä toiset naiset luulevat miehiä miellyttävän. Yhtäkkiä joka paikasta hyppi silmille slogan: "Peppu on nyt pop!" - eikä tällä edes tarkoitettu takapuolen ulottuvuutta syvyyssuuntaan, vaan malleina poseerasivat naiset, joilla on siis aivan järkyttävän leveä lantio. Sellainen josta kelpaa pukata ulos vaikka toistakymmentä penikkaa kerralla.

Sinä päivänä tyttö tajusi muuttuneensa katkeraksi nuoreksi naiseksi, mihin olennaisesti liittyy vakiintunut epätyytyväisyyskohta vartalossa. Läskistä pääsee eroon laihduttamalla ja plastiikkakirurgitkin tekevät nykyään vaikka mitä jännää, mutta en silti usko, että yksikään niistä suostuisi sahaamaan tytön lantion luustoa halki ja muokkaamaan sitä uuteen uskoon. Tiimalasivartalostakin on aivan turha haaveilla, koska alaosa ei levene toivottuun tapaan.

Tyttö ei koskaan pääse Cosmon kanteen.

2 Comments:

Lähetä kommentti

<< Home