Lady Rosetta

Keskimyöhäinen. Toistaiseksi viljelty ainoastaan perunalastujen tuotantoon. Täyteläisen pyöreä ja punakuorinen. Malto jauhoinen, muttei pahasti rikkikiehuva. Vaatii kunnollisen 3 - 4 viikon valoidätyksen. Altis lehtirutolle. Seittipeittaus tarpeen.

lauantaina, syyskuuta 25, 2004

Piip piip, pipipipiip, piip piip

Ensimmäinen aamu ikuisuuteen, kun herätyskello ei ole alkanut huutaa joskus keskellä synkintä yötä. Vaikka sen kapistuksen tarkoituksena olisi herättää minut ja huolehtia minut ajoissa paikkoihin, se toimii siinä erittäin huonosti. Mikään muu ei pilaa päivää yhtä tehokkaasti, kuin se iänikuinen piipitys, eikä huonolla tuulella tietenkään minnekään voi mennä, ainakaan ajoissa.

Tähän kun lisätään kaikki muutkin piipittävät asiat, puhelimet, palovaroittimet, autojen varashälyttimet, liikennevalot, tuntuu, että joka puolella vain piippaa koko ajan. Vähitellen pää alkaa kehittää ihan omia piippauksiaan. Korvat soivat, bussissa etäisesti kuuluva musiikki kuulostaa aina kännykän soittoääneltä, pienet vihreät miehet juoksevat ympäri talon nurkkia ja kommunikoivat piippaamalla. Pitkään kuvittelin, että hissikin sanoo piip, kun painaa nappia. Ei kuulemma sano.

Piip piip piip piip. Ei piip tässä piip selväjärkisenä piip pysy piip kukaan piip piip. Piip.

3 Comments:

  • At syyskuuta 25, 2004 6:15 ip., Anonymous Anonyymi said…

    Hih. Missähän se oli se sarjakuva, jossa porukka pyöri ihmeissään kotona, että mikä täällä piippaa. Ei faksi, ei mikroaaltouuni, ei palovaroitin. Lopulta huomasivat, että ikkunan ulkopuolella puussa lintu sanoi "piip".

    Krhm. Jotenkin tämä toimi paremmin sarjakuvana ;)

    Lorem ipsum -Laura

     
  • At syyskuuta 25, 2004 10:12 ip., Anonymous Anonyymi said…

    Olen luullut olevani ainoa hullu (anteeksi tämä nimitys, mutta niin olen luullut), jota häiritsee herätyskellon ja kännykän piipitys, metron ovien sulkeutumisäänen ja jäätelöauton tilulilutilulilu... Jouduin jopa hankkimaan kelloradion, joka herättää yleensä musiikin voimin sekä kännykän, jossa on polyfoniset soittoäänet (ärsyttää vähemmän kuin piippiip-äänet) tämän piipityshermostuksen takia. :)
    - Mervi / Maailman tila -

     
  • At syyskuuta 26, 2004 1:03 ap., Blogger Lady Rosetta said…

    Ehkä siihen piippaukseen pitäisi assosioida jotain mukavaa. Tai olisi pitänyt silloin kuusi vuotta sitten, kun maailma alkoi minun kohdallani piipittää. (Sain ensimmäisen kännykkäni ja rikoin vanhan hyvän herätyskelloni, joka sentään pirisi, vaikka yhtä epäinhimillisiin aikoihin soikin).

    Nyt on jo vaiheessa, jossa toteaa, että "Puhelin soi", kun on kyse neutraalista tai jopa miellyttävästä soittajasta. Jos sen sijaan näytössä vilkkuu tuntematon tai lehtimyyjäksi pääteltävä numero, niin "Taas tuo helvetin rakkine piipittää."

     

Lähetä kommentti

<< Home