Lady Rosetta

Keskimyöhäinen. Toistaiseksi viljelty ainoastaan perunalastujen tuotantoon. Täyteläisen pyöreä ja punakuorinen. Malto jauhoinen, muttei pahasti rikkikiehuva. Vaatii kunnollisen 3 - 4 viikon valoidätyksen. Altis lehtirutolle. Seittipeittaus tarpeen.

maanantaina, syyskuuta 27, 2004

Tikusta asiaa

Koska en saa unta enkä seksiä, on pakko blogata. Syyttäkää Nukkumattia, joka tähtää aina unihiekan väärään asuntoon.

Hieno entiseltä luokanvalvojalta "lainaamani" lyijytäytekynä hajosi. Onneksi olen sentään käyttänyt kouluaikani hyödyllisesti purkamalla ja kasaamalla mitä erilaisimpia pikkuesineitä, joten varaosiakin löytyy. Yllättävää, että jos tiputtaa sen kaikista pienimmän osan parinsadan hengen salissa ylärivistä jonnekin, sitä ei enää tule löytymään, jolloin esine siirtyy väistämättä tuonne hyllyn reunalle odottamaan huonompia aikoja.

Tästä voimmekin siirtyä kymmenen aasia kestävää siltaa pitkin siihen, että tajusin, ettei juuri mikään tavaroistani ole minun. En ole ostanut yhtään kynää ainakaan kuuteen vuoteen, yhden ainoan tupakansytyttimen koko tupakointiurani aikana olen hankkinut itse, hyvin harva kirjoistani on omiani, vaatteista ehkä jopa puolet, astioita en halua edes miettiä. Miksi ette, hyvät ihmiset, pidä huolta omaisuudestanne, vaan annatte niitä kerta toisensa jälkeen lainaan tällaisille lurjuksille, jotka vievät rahanne, puolisonne ja vielä posliininenäkokoelmannekin, jos sille päälle sattuvat?

8 Comments:

Lähetä kommentti

<< Home