Lady Rosetta

Keskimyöhäinen. Toistaiseksi viljelty ainoastaan perunalastujen tuotantoon. Täyteläisen pyöreä ja punakuorinen. Malto jauhoinen, muttei pahasti rikkikiehuva. Vaatii kunnollisen 3 - 4 viikon valoidätyksen. Altis lehtirutolle. Seittipeittaus tarpeen.

maanantaina, syyskuuta 27, 2004

Tappavaa arkkitehtuuria

Miksei taloista voida rakentaa sellaisia, ettei päivittäin tarvitsisi tuntea kulkevansa esteradalla, jonka tarkoituksena on saada ihmiset hengiltä mahdollisimman nopeasti?

Olin kaikessa rauhassa (=hirveällä kiirellä, koska Festia on pelottava paikka, jossa tuntuu siltä, että minä hetkenä hyvänsä joku hyökkää ison susikoiran ja ampuma-aseen kanssa nurkan takaa: "Epäilemme, että sinulla on hallussasi salaisia tietojamme. Valitettavasti meidän täytyy tappaa sinut." Sellainen moderni, mutta samalla hämyinen.) tulossa portaita alas, kunnes yhtäkkiä tuli tuhannesosasekunnin mittainen tunne, että reitinvalinta voi olla väärä. "Pylv... Pang! ...äs." Ei kukaan oikeasti, voi olla niin sieniaivoinen, että suunnittelee pylvään suoraan alastulokulkureitille portaikon sisäreunaan?

Tai no näköjään voi. Sitä henkilöä on kiittäminen siitä, että näytän siltä, että mieheni olisi yrittänyt oikein kunnolla selvitellä naisen paikkaa talossa, ja saan jo nyt melkoisen sääliviä katseita vastaantulijoilta. Parin päivän päästä en taida liikkua ulkona vapaaehtoisesti, ellei joku ystävällinen sielu tilaa minulle TV-shopista sitä ihmepeitevoidetta. Nenä ei ehkä välttämättä ole murtunut, mutta silmäkulmasta en olisi niin varma. Sattuu joka tapauksessa aivan saatanasti.

1 Comments:

Lähetä kommentti

<< Home