Lady Rosetta

Keskimyöhäinen. Toistaiseksi viljelty ainoastaan perunalastujen tuotantoon. Täyteläisen pyöreä ja punakuorinen. Malto jauhoinen, muttei pahasti rikkikiehuva. Vaatii kunnollisen 3 - 4 viikon valoidätyksen. Altis lehtirutolle. Seittipeittaus tarpeen.

keskiviikkona, syyskuuta 29, 2004

Syyllinen

Viimeiset pari päivää ovat olleet taas hieman... vauhdikkaita? Olen jättänyt miehen pariin kertaan ääneen ja vielä useammin mielessäni, vetänyt kaiken jo samassa lauseessa takaisin; vihannut, koska rakastan; rakastanut, koska vihaan; vajonnut surkeuteen, koska ihmiset, joita olen kieltänyt puuttamasta asioihini, eivät ole kiinnostuneita minun tekemisistäni; rypenyt itsesäälissä ja ollut seuraavassa hetkessä itse Maailman Kuningatar. Jospa nyt lakkaisin pitämästä tätä yhden hengen sirkusta, ja olisin taas hetken normaali ja rauhallinen.

Olenko liian itsekäs vai liian empaattinen, kun en kestä läheisten ihmisten sairasteluja? Heti jos toinen niiskuttaa vähänkin, minusta tulee perseeseen ammuttu karhu, joka samalla kaataa sairastuneen niskaan kaiken maailman pahuuden. Taisin toissayönäkin syyttää herra A:ta mm. siitä, että mustia vietiin Afrikasta plantaasiorjiksi Amerikkaan. Haluaisin todellakin tietää, mihin sekin ajatus liittyi. Joskus olisi kiva olla vähän vähemmän nainen.

Syytän tästä kaikesta sitä, ettei minulla ole stressiä lievittävää kotieläintä. En ole koskaan odottanut koirien näkemistäkään näin paljon. Kissa- ja koiralahjoituksia otetaan vastaan.

4 Comments:

  • At syyskuuta 29, 2004 8:47 ip., Blogger ainailona said…

    Eläinterapialla on todellakin ihanan maaginen voima pyyhkiä mielestä kaikki murheet ja veetutukset. Lemmikki iskee sinne hellyysalueelle vastavuoroisesti, vailla hämäriä, pelkästään itsekkäitä taka-ajatuksia. Tekee NIIN hyvää psyykelle, suosittelen;))

    Ja nau sanoo Missekin!

     
  • At syyskuuta 29, 2004 11:54 ip., Blogger sea said…

    Ilmaiseksi en voi antaa, mutta tuolla olisi neljä kissanpentua ja emo. Luovutus (niin pentujen kun emon) joskus joulukuun alussa. :)

     
  • At syyskuuta 30, 2004 2:05 ap., Anonymous Anonyymi said…

    Jos keksit keinon jolla juuri tuota osaa naisena olemisessa voi vähentää, niin julkista reseptisi! (Ja pelasta maailma siinä samalla.)

    - Mysli

     
  • At syyskuuta 30, 2004 6:36 ip., Anonymous Anonyymi said…

    Siis tuo irrationaalinen oikkukäytös on sitä Naiseutta?
    Siinä tapauksessa suurin osa miehistä on naisia.

    Juu, en oikein ymmärrä, mikä tuo juttu on, että oman pään omituisuudet tai lapsellisuuskohtaukset pitää ripustaa sukupuolensa aiheuttamiksi rakennevioiksi.

    Jos tarkoitus on ihannoida miesten täydellistä rationaalista älyllisyyttä ja rikkumatonta tasapainoisuutta (tähän asti pääsin ja sitten tuli
    huutonauru:), sen voi sanoa ihan suoraan.

    Meillä päin ihmiset kiukuttelee ja on veemäisiä
    omankuransa toistenniskaanheittäjiä ihan tolleen
    riippumatta sukupuolesta.

    Birdy

     

Lähetä kommentti

<< Home