Lady Rosetta

Keskimyöhäinen. Toistaiseksi viljelty ainoastaan perunalastujen tuotantoon. Täyteläisen pyöreä ja punakuorinen. Malto jauhoinen, muttei pahasti rikkikiehuva. Vaatii kunnollisen 3 - 4 viikon valoidätyksen. Altis lehtirutolle. Seittipeittaus tarpeen.

tiistaina, toukokuuta 29, 2007

Ensinnäkin: Vitun terveysfasistit.

Mistä voi hakea korvauksia, jos saa keuhkokuumeen ulkotupakoinnin takia? Tai jos juo itsensä kaatokänniin, koska käsillä ei ole muutakaan tekemistä ja päätyy tekemään tyhmyyksiä? Entäs sellaiset tapaukset, joissa toinen on sanonut viettävänsä rauhaisan koti-illan ja päätynytkin baariin? Voi valehdella silmät ja korvat täyteen tuosta noin vaan. Reilua. Enkä minä halua mennä kapakkaan, jossa haisee samalta kuin pitkänmatkan linja-autossa. Uah.

Hyvähän se on kysellä mielipiteitä niiltä kahdeltakymmeneltä Suomen tupakoitsemattomalta baarityöntekijältä. Tai keski-ikäistyneiltä perheellisiltä. "Joo, kyllä me varmaan käytäis baarissa 100 prosenttia enemmän kuin tähän mennessä. Toisenkin kerran kymmeneen vuoteen! Ehkä. Jos nyt viitsitään. Ei kyllä taida ehtiä."

Lopetan juomisen.

1 Comments:

  • At heinäkuuta 13, 2007 10:44 ap., Blogger Rikosilmoitus Sylvain Kiprestä ymv:sta said…

    Taitaa elämäsi olla aika pilipalimeininkiä kun valitat hyvistä asioista

    Tupakointi pitäisi kieltää kuten neekeröintikin niin sisällä kuin ulkonakin

    Norjassa on lait vireillä ympärileikkausten tarkempaan tarkasteluun ja sanktiot kovenemassa

    Seppo Lehto Tampere

     

Lähetä kommentti

<< Home