Lady Rosetta

Keskimyöhäinen. Toistaiseksi viljelty ainoastaan perunalastujen tuotantoon. Täyteläisen pyöreä ja punakuorinen. Malto jauhoinen, muttei pahasti rikkikiehuva. Vaatii kunnollisen 3 - 4 viikon valoidätyksen. Altis lehtirutolle. Seittipeittaus tarpeen.

sunnuntaina, marraskuuta 05, 2006

Viime aikoina olen joutunut lukuisia kertoja tilanteeseen, jossa minulta kysytään mielipidettä baareista. "Minne sä haluut mennä?" "Öö... Emmä oikeen tiiä. Johonki." "Sano joku hyvä baari Tampereelta?" "No öö... Emmä oikeen tiiä." "Millanen paikka se ja se baari on?" "No tuota... Nii. Emmä oikeen tiiä." Koska tämä ilmiö alkaa rasittaa itseänikin, päätin ruveta muodostamaan mielipiteitä paikoista. Aloitetaan vaikka tällä viikolla testatuista.

Höyry Pub

Torstai-iltana käytännössä tyhjä, kuten kuulemma aina silloin, kun isolta screeniltä ei tule jotain merkittävää urheilutapahtumaa. Ihan saatanan kylmä. Kahvi jäähtyi kolmessa minuutissa ja viinaa piti juoda lapaset kädessä. Musiikki ihan jees, mutta What a Wonderful World kannattaisi ehkä säästää siihen vaiheeseen, kun asiakkaat halutaan ulos.

Kahvila Valo

Oikeastaan aika kiva paikka, mutta normaalisti siellä tulee käytyä vain kaatokännissä kolmen aikaa yöllä arpomassa, että mennäänkö jatkoille vai eikö mennä. Asiakaskunnassa usein gootteja tai muuten vaan friikin näköisiä ihmisiä, mitä on hauska katsella, jos sopivalle tuulelle sattuu. Tupakointimyönteinen henkilökunta. Savullinen alue järjestyy tuhkakuppia siirtämällä ja askista veloitettiin jostain tuntemattomasta syystä neljä euroa. En pane yhtään pahakseni. Drinkinostajalle ei murjoteta, että voisit säkin vaan juoda hanakaljaa.

Konttori

Liian siisti juomiseen, harvoin tulee otettua toista. Asiakkaina ihmisiä, joiden työvaatetuksena normaalisti puku/jakkupuku, joten joukkoonkuulumattomuuden tunne on aika vahva. Sopii tilanteisiin, joissa leikitään itseään parempaa ja juodaan lasi siideriä.

Soho

No tää menettelee. Syystä tai toisesta täällä tulee istuttua hiljaa paikallaan ja poltettua ketjussa tupakkaa. Minkähän takia ei-häiritsevissä paikoissa tulee käytyä niin harvoin? Bonuksena Salt & Vinegar -sipsit. Paitsi että perjantaina ne loppuivat juuri kun olisin varmistanut itselleni krapulanaposteltavaa. Hmph.

Henry's Pub

Jono, ahdasta, kalliit juomat, ahdasta, uskomaton oksennuksen löyhkä vessatiloissa aina, ahdasta, paskimmat iskurepliikit ikinä, ahdasta, musiikki suoraan ala-asteen diskosta, ahdasta. Miksi tänne pitää mennä? Nooh. Ainakin Henkasta saisi, jos haluaisi, jopa minä. Onko Pelimies pakko soittaa joka ilta vähintään kolmesti? Eikö sitä helvetin narikkaa voisi laajentaa ja tehdä sitten vaikka pakolliseksi? Oikeasti kyllästyttää toimia naulakkona, kun kaverit lähtevät pokaamaan naisia. Tietyssä vaiheessa iltaa musiikki rupea rupeaa kuulostamaan hyvältä, mikä on merkki siitä, että aamulla on karmaiseva krapula ja jonkinasteinen morkkis. Kaikkeen sitä sortuu.