Lady Rosetta

Keskimyöhäinen. Toistaiseksi viljelty ainoastaan perunalastujen tuotantoon. Täyteläisen pyöreä ja punakuorinen. Malto jauhoinen, muttei pahasti rikkikiehuva. Vaatii kunnollisen 3 - 4 viikon valoidätyksen. Altis lehtirutolle. Seittipeittaus tarpeen.

keskiviikkona, lokakuuta 25, 2006

Ihmisten käsitys paljastavasta pukeutumisesta osaa välillä olla hämmentävän epälineaarinen. Omistan paidan, jossa sattumalta on sen muotoinen kaula-aukko, että olkapäät jäävät paljaaksi. Mitään, siis yhtään mitään, muuta tämä paita ei paljasta. Ei tissivakoa, ei vatsaa tai edes pientä palaa selkää housujen ja paidan välistä. Ja sitten siitä nimenomaisesta vaatekappaleesta, jonka ostin lähinnä paksuhkon kankaan takia, kuulee jatkuvasti kommentteja sieltä täältä.

"Neidillä on kaunis olkapää!" Öh... Häh? Onko oikea olkapää jotenkin ratkaisevasti kauniimpi kuin vasen? Oliko tää nyt vittuilua? Kuka ihme kiinnittää huomioita toisten ihmisten olkapäihin? Itse olen mieltänyt olkapäät lähinnä kohdaksi, joka nyt sattuu liittämään käsivarret muuhun vartaloon ja on siten jokseenkin tarpeellinen.

"Mikä tohon on sattunut?" Mitättömän pienestä arvesta, jonka huomatakseen täytyy tiirata aika läheltä ja kauan tuota aiemminkin mainittua oikeaa olkapäätä.

"Sun ei pitäis pitää tollasia paitoja." Ahah. Hyvä tietää, voisitko ystävällisesti hieman perustella seuraavalla kerralla, kun satut kävelemään ohitseni täydessä baarissa ja katoamaan samantien.

"Eikö sulle tuu kylmä, kun on noin avara kaula-aukko?" Anteeksi mitä? Muutaman metrin säteellä pyörii parikymmentä nuorta naista, joiden toppeihin on yhteensä käytetty ehkä nenäliinan verran kangasta, mutta noh... Kulkeehan niistä suurimmalla osalla joku naru hartioiden ylitse. Kai se on sitten siveellisen pukeutumisen määritelmä. (Ja tämä sanottiin ihan vakavalla naamalla.)

Kaikkea sitä.