Lady Rosetta

Keskimyöhäinen. Toistaiseksi viljelty ainoastaan perunalastujen tuotantoon. Täyteläisen pyöreä ja punakuorinen. Malto jauhoinen, muttei pahasti rikkikiehuva. Vaatii kunnollisen 3 - 4 viikon valoidätyksen. Altis lehtirutolle. Seittipeittaus tarpeen.

torstaina, helmikuuta 16, 2006

Rakkaat kymmenkunta lukijaani. On tullut aika jättää hyvästit.

Huomasin odottaneeni suunnilleen puolet tämän blogin olemassaoloajasta jonkinsorttista inspiraatiota, aivan turhaan. Kummallista, että vaikka kuinka kirjoittaisi omana itsenään (no okei, nimimerkin takaa, mutta eipä se paljoa suojaa) todellisista asioista, syntyy jossain vaiheessa blogiminä, josta ei niin helpolla pääsekään eroon.

Ja se blogiminä ei halua kirjoittaa asioista, joita kotiminä pyörittelee päässään. Yhteentörmäys on siis väistämätön. Tietyin väliajoin on terveellistä, tai ainakin tuotteliaisuutta lisäävää, heittää blogiminä roskakoriin ja hakea kaupasta uusi. Jatkanen siis piakkoin jossain muualla uudenkiiltävänä jonain muuna.

Ehkäpä perustan taideblogin. Taustamusiikiksi itse säveltämääni musiikkia, postauksina tikku-ukkotaidetta ja epätavuisia haikuja. Tai sitten rupean neulomaan ahkerammin. Tai ehkä ei kumpakaan. Toivottavasti ei kumpaakaan.

Nyt et sitten oikeastaan haluaisi lopettaa kirjoittamista.

Arvatkaas muuten kuinka monta kertaa voi kyynärsauvoilla liikkuva kolmen gintonicin aikana kuulla "Eikö omat jalat enää kanna?" -vitsin?

Ehkä nyt on kuitenkin luovutettava.

Kiitos ja hyvää yötä.

8 Comments:

  • At helmikuuta 16, 2006 9:57 ap., Anonymous Anonyymi said…

    No höh.
    Toivottavasti tiedotat vaikkapa tässä blogissa, jos päädyt jatkamaan bloggaamista muualla.

     
  • At helmikuuta 16, 2006 10:10 ap., Blogger Ohari said…

    Eikä! Toisaalta samanlaiset ajatukset ovat pyörineet omankin blogihlön päässä viime aikoina, joten... kai se on sitten sulatettava muiltakin :-)

    Juttujasi olisi mukava jatkossakin lukea, joten samaa toivon kuin Alceste Gray tuossa yllä: vinkkiä tänne.

     
  • At helmikuuta 16, 2006 10:33 ap., Anonymous Anonyymi said…

    Heip, mä olen lukenut sua myös. Olisin mielelläni jatkanutkin, harmittaa, että lopetat. Sulla on hyvä asenne juttuihin silloinkin kun kaikki ei mene yhtään putkeen. Jos bloggaat joskus jossain muualla, niin ilmoita tosiaan täällä sitten. Ajattelen sulle hyviä ajatuksia.

     
  • At helmikuuta 16, 2006 12:12 ip., Anonymous Anonyymi said…

    Kiitos. Täällä oli aina kiva käydä!
    Kata

     
  • At helmikuuta 16, 2006 12:36 ip., Blogger Lady Rosetta said…

    Ongelmaksi tässä muodostuu se, että jos ilmoitan täällä, minne siirryn, siirtyvät mukana ehkä osa niistäkin lukijoista, joiden ei välttämättä tarvitsisi lukea uutta blogia (tosielämän tuttuja tarkoitan siis).

    Tietenkin ne voivat keksiä minut jossain vaiheessa esim. blogilistalta. Kylläpäs voi olla monimutkaista, kun haluaa kirjoittaa julkisesti henkilökohtaisista asioista, muttei halua kirjoittaa julkisesti henkilökohtaisista asioista. :)

    Jos jollain on nerokas idea tämän hankaluuden ratkaisuksi, otan sen innolla vastaan.

     
  • At helmikuuta 17, 2006 10:59 ap., Anonymous Anonyymi said…

    etkä muuten vitussa lopeta kirjottamista.

    k

     
  • At heinäkuuta 13, 2006 1:35 ip., Anonymous Anonyymi said…

    voisit halukkaille lähettää meilin

     
  • At marraskuuta 08, 2006 12:29 ap., Anonymous Anonyymi said…

    Blogiminäsi vaikuttaa oikein mukavalta (kyllä, kommentissani on sarkastinen sävy). Mutta juurikin samaan sävyyn ajattelen itsekin. Se, ettei aina kehtaa kaikesta valittaa ääneen, saa aikaan negatiivisyyden tulvimaan blogin kautta :) Näin ainakin omalla kohdallani. Blogiminäni on ämmä, kotiminä vähän vähemmän (toivottavasti).

     

Lähetä kommentti

<< Home