Lady Rosetta

Keskimyöhäinen. Toistaiseksi viljelty ainoastaan perunalastujen tuotantoon. Täyteläisen pyöreä ja punakuorinen. Malto jauhoinen, muttei pahasti rikkikiehuva. Vaatii kunnollisen 3 - 4 viikon valoidätyksen. Altis lehtirutolle. Seittipeittaus tarpeen.

sunnuntaina, marraskuuta 20, 2005

Muutan taas. Tällä kertaa jopa huomattavasti pitemmän matkan kuin viereiseen taloon - keskustaan asti. Saa nähdä tuleeko Hervantaa ikävä.

Vannoutuneena lähiöasukkina tuntuu omituiselta ajatella, että melkein minkä tahansa tarvitsemansa löytää kolmen korttelin säteeltä. Tai että naapureina saattaa olla muitakin kuin opiskelijoita ja juoppoja. Tai että matkustan päivittäin (=ehkä kerran viikossa) bussilla väärään suuntaan.

Eikä tarvitse enää koskaan seistä aamuyöstä taksijonossa palelemassa, ellei jostain syystä välttämättä halua jatkoille Hervantaan. Voi kuinka elämä tuleekaan olemaan huoletonta!

Oikeasti kyllä pelottaa ihan saatanasti, että mikähän tällä kertaa menee pieleen. Asumisjärjestelyilläni kun on ollut taipumusta olla varsin lyhytaikaisia.

Sitä paitsi pitää nähdä hirveä vaiva, kun etsii uuden kaupan, uuden sunnuntaisin aukinaisen kaupan, uuden lähibaarin, uuden kebab-paikan. Lisäksi pitää selvittää optimaalinen bussiinlähtöaika, miettiä keille kaikille viitsii edes ilmoittaa muuttaneensa, järjestää tuparit, löytää reitit uudessa asunnossa niin, ettei tarvitse miettiä, missä mikäkin on... Jos sittenkin jäisi tähän?

Joku saisi kyllä käydä räjäyttämässä erään keskikokoisen tavaratalon siitä viiden metrin päästä keittiön ikkunasta.

2 Comments:

  • At marraskuuta 20, 2005 6:24 ip., Blogger Marimba said…

    Hyviä puolia: aivosi virkistyvät, kun voit pelata päivittäin ulko-ovesta astuttuasi "Mis mnä ole?" -peliä.

    Minä kyllä kaipasin heti takaisin keskustan liepeille, kun muutin omaan asuntoon kaupungin rajalle.

    Kaipaus oli onneksi niin vahva, että päivittäin on tullut käveltyä keskustaan ja takaisin (puoli tuntia per siivu). Juu, kunto on pysynyt hyvänä.

     
  • At marraskuuta 22, 2005 2:15 ip., Blogger Lady Rosetta said…

    Erityisesti krapula-aamuina voi tulla mielenkiintoisia "Missä mä oon? Kuka tää mies mun vieressä on? Mitä mä oon tehny? Kannattaako tunnustaa, jos pettää? Taksi Hervantaan äkkiä!" -tilanteita.

     

Lähetä kommentti

<< Home