Lady Rosetta

Keskimyöhäinen. Toistaiseksi viljelty ainoastaan perunalastujen tuotantoon. Täyteläisen pyöreä ja punakuorinen. Malto jauhoinen, muttei pahasti rikkikiehuva. Vaatii kunnollisen 3 - 4 viikon valoidätyksen. Altis lehtirutolle. Seittipeittaus tarpeen.

tiistaina, lokakuuta 11, 2005

Taas kerran todiste siitä, että ihminen haluaa kuulla vain positiivisia asioita.

Kesällä olin vakavasti addiktoitunut säätilan seuraamiseen. Saatoin monta kertaa päivässä käydä tarkistamassa, jatkuuko auringonpaistetta vielä viikonloppunakin. Heti pahimman helleaallon jälkeen kiinnostus lopahti täydellisesti, vaikka jopa minun järkeni väittää, että säätiedotukset ovat nimenomaan sitä varten, että osaa varautua hurrikaaneihin, akkoihin äkeet selässä ja siihen, että joku on muuttanut ulkoilman pakastimekseen.

Eilen luin jostakin blogista, että ulkona on lokakuuksi erityisen lämmintä ja aurinkoista. Ja surffasin tietenkin välittömästi ilmatieteen laitoksen sivuille tuijottamaan lämpötilakäyriä ja auringonkuvia. Kannattaisi varmaan joskus käydä ihan oikeasti ulkona.

3 Comments:

  • At lokakuuta 11, 2005 3:32 ip., Blogger . said…

    Tunnustaudun myös addiktoituneeni Forecan auringon kuviin. Foreca näytti paljon mukavemman näköisiä aurinkoja koko kesän, Ilmatieteenlaitos halusi aina peittää auringon pilvellä.

    Hyvä kesä.

     
  • At lokakuuta 11, 2005 8:33 ip., Blogger Marimba said…

    "Kannattaisi varmaan joskus käydä ihan oikeasti ulkona."

    Miksi? Höh.

     
  • At marraskuuta 06, 2005 5:33 ip., Blogger Lady Rosetta said…

    Ulkona kannattaa käydä, koska... Ulkona kannattaa käydä. Näin minulle on opetettu.

    Todellisuudessa hyöty ulkoilusta on se, kun kävelee ympäripäissään taksijonoon baarista hirveässä kaatosateessa. Selvittää kummasti.

     

Lähetä kommentti

<< Home