Lady Rosetta

Keskimyöhäinen. Toistaiseksi viljelty ainoastaan perunalastujen tuotantoon. Täyteläisen pyöreä ja punakuorinen. Malto jauhoinen, muttei pahasti rikkikiehuva. Vaatii kunnollisen 3 - 4 viikon valoidätyksen. Altis lehtirutolle. Seittipeittaus tarpeen.

torstaina, lokakuuta 27, 2005

Enää noin seitsemän kuukautta kesään.

Minut on luultavasti adoptoitu pikkuvauvana jonkun talviunia nukkuvan eläimen perheestä, ja ympäristötekijät ovat muokanneet minut erehdyttävästi ihmisen näköiseksi. Kylmä, väsyttää. Ää.

Aamuisin kävelen huoneesta toiseen unohtaen koko ajan, mitä olinkaan menossa tekemään minnekin. Tungen tyhjän teemukin mikroon ja ihmettelen, miksei se ilma siellä sisällä muutu kuumaksi vedeksi. Joudun keskeyttämään suihkun ainakin kolme kertaa ravatakseni hakemaan shampoota, pyyhettä, hoitoainetta tai päätäni. Tupakanpoltosta ei kannata puhua (muista takki, kengät, tuli, tupakat, avaa ovi, siirry ulos, huomaa unohtahtaneesi jotain, aloita alusta). Vietän päivittäin lähemmäs puoli tuntia etsimällä takkiani koululta. Unohdun vartiksi tuijottamaan kirjahyllyn nurkkaa, ja nukahdan välittömästi, kun asetun paikalleni edes puolisiedettävään asentoon (tämä tietenkin toimii vain päivisin, ja aivan erityisen hyvin luentosalissa).

Nii-in. Kuka käski jäädä Suomeen opiskelemaan? Ihan oma vika.

Mutta onko tuolla silti pakko olla noin saatanan kylmä? Tai täällä sisällä? (On, koska jätin ison ikkunan puoliraolleen, kun en jaksanut etsiä kahvaa. Talvi yllätti myös minut.)

Lopetan sulkujen käytön.

4 Comments:

  • At lokakuuta 27, 2005 7:22 ip., Blogger Marimba said…

    Hitokseen vain villaa joka ulkonemaan, niin eiköhän se siitä. Hataraa päätä voi koittaa paikata suklaalla. Jos se ei auta, ainakin maistuu makealta.

     
  • At marraskuuta 06, 2005 5:35 ip., Blogger Lady Rosetta said…

    Minähän en pipoa päähän pistä.

    Suklaa ei ole edes oikeastaan kovin hyvää. Jos vaihdetaan se salmiakkiin?

     
  • At marraskuuta 06, 2005 8:07 ip., Blogger Marimba said…

    Viime aikoina olen herkutellut lakritsa-suklaajäätelöllä. Se vasta hyvää on.

     
  • At marraskuuta 08, 2005 10:51 ip., Blogger Lady Rosetta said…

    Se on. Lakritsia saisi tosin olla vähän enemmän. Mutta sopii erityisen hyvin tilanteisiin, joissa ei ole aivan varma, himoitseeko suklaata (kyllä sitä voi himoita, vaikkei tykkäiskään) vai lakritsia. Yleensä kuitenkin vähintään jompaakumpaa.

     

Lähetä kommentti

<< Home