Lady Rosetta

Keskimyöhäinen. Toistaiseksi viljelty ainoastaan perunalastujen tuotantoon. Täyteläisen pyöreä ja punakuorinen. Malto jauhoinen, muttei pahasti rikkikiehuva. Vaatii kunnollisen 3 - 4 viikon valoidätyksen. Altis lehtirutolle. Seittipeittaus tarpeen.

torstaina, joulukuuta 30, 2004

Tekisi mieli sanoa, etten juo enää tänä vuonna, mutta joku idiootti on tunkenut jonkun rakettienpaukuttelujuhlan vuoden päätökseen varmistaakseen, ettei uuteen vuoteen herätä krapulattomana.

Lomailu on epäterveellistä. Ääretön tylsyys altisti minut ensinnäkin lainaamaan saunaani, viinakorvauksella, ja seuraavaksi tiskaamaan erään nimeltämainitsemattoman bloggaajan astiat, kaljapalkalla. Tietäähän sen, mitä siitä seuraa. Tällä hetkellä kuolema olisi suunnaton helpotus.

Hyvä herra Humala, sopisiko, että ensi kerralla, kun menen jonnekin kyläilemään, et antaisi minulle sellaista vitun rasittavaa sössötyskänniä? Ja hyvä Ihmettelevä Ohikulkija, en minä puhunut yksinäni siellä parvekkeella, vaan keskustelin seinän kanssa henkeviä ihmisten älykkyyden arvioinnista. Jos joku selventäisi minullekin vielä, että minkä ihmeen takia, voisin olla kiitollinen.