Lady Rosetta

Keskimyöhäinen. Toistaiseksi viljelty ainoastaan perunalastujen tuotantoon. Täyteläisen pyöreä ja punakuorinen. Malto jauhoinen, muttei pahasti rikkikiehuva. Vaatii kunnollisen 3 - 4 viikon valoidätyksen. Altis lehtirutolle. Seittipeittaus tarpeen.

torstaina, joulukuuta 23, 2004

Tämä on suunnattu kaikille teille, jotka haette täältä ohjetta kalkkunan paistamiseen. Minä en tiedä mitään kalkkunan paistamisesta, mutta voin kertoa oman versioni tapahtumista.

1) Sulatetaan kalkkuna. Mitä kummallisemmassa paikassa, sitä parempi.
2) Tungetaan kalkkuna uuniin.
3) Todetaan että se ei mahdu sinne uuniin.
4) Otetaan kalkkuna pois uunista.
5) Sahataan.
6) Huomataan, että kalkkuna ei ehdi millään paistua ajoissa.
7) Käännetään uuniin lisää lämpöä.
8) Odotellaan.
9) Huomataan, että kalkkuna on palanut.
10) Riidellään.
11) Ajetaan vaimo ja lapset kirveen kanssa lumihankeen.
12) Päätetään että seuraavana vuonna ruvetaan vegaaneiksi koko porukka.
13) Syödään pelkkää täytettä ilman kalkkunaa.
14) Syödään sitä täytettä 11 vuotta näiden tapahtumien jälkeenkin joka joulu.

1 Comments:

Lähetä kommentti

<< Home