Lady Rosetta

Keskimyöhäinen. Toistaiseksi viljelty ainoastaan perunalastujen tuotantoon. Täyteläisen pyöreä ja punakuorinen. Malto jauhoinen, muttei pahasti rikkikiehuva. Vaatii kunnollisen 3 - 4 viikon valoidätyksen. Altis lehtirutolle. Seittipeittaus tarpeen.

keskiviikkona, joulukuuta 22, 2004

Ei sitä jokaisesta paikasta ehdi blogata. Tästä tulee varmaan jotain matkakertomusta.

Lauantaina heräsin helvetisti liian myöhään ehtiäkseni sovittuun junaan ja tämän ystävilleni aiheuttaman suuren surun ja murheen vuoksi Jumala päätti kostaa ja lähetti kätyrinsä maan pinnalle. Ensin Riihimäen ja Kotkan välisessä junassa joku avohoitopotilaalta vaikuttava nuorehko naishenkilö halusi keskustella kanssani Jeesuksesta. Minä en halunnut. Keskustelin silti.

Kouvolassa huokaisin helpotuksesta ja kuvittelin, että eiköhän tämän matkan hullut ja humalaiset ole nyt kuitattu. Olin väärässä. Juttelin sitten Jeesuksesta myös Kouvolasta Kotkaan, mutta tällä kertaa hyvin itsepintaisen ja pesun tarpeessa olevan humalaisen miehen kanssa.

Kouvola on muuten edelleen yksi maailman ankeimmista paikoista. Ei millään pahalla.

Viikonloppu meni leppoisasti tyttöjen kanssa juoruten kuukautisista, rintaliiveistä ja muista asioista, joilla ei ole päässyt pitkään aikaan kunnolla mässäilemään seuralaisten alkamatta näyttää vaivaantuneilta. Pelattiin pelejä joissa väkivaltaiset pikkutytöt hakkasivat toisiaan. Käytiin katsomassa Kotkan suuria nähtävyyksiä, kuten isoa haisevaa tehdasta ja pimeää ja märkää. Oli kivaa, mutta jotenkin jo vierasta.

Kotkassa asemalla oli mukavaa ja erittäin äidillistä henkilökuntaa ja juna sitten odotteli niin kauan, että olin saanut ostettua lippuni.

Päädyin Tampereen ja Mäntän kautta Kuopioon. Ensimmäisessä paikassa sain ison ruusun, toisessa kunnon saunan ja kolmannessa huomattavasti enemmän ruokaa kuin jaksan syödä.

Korjasin tietokonetta eilisen illan ja tänään kävin ostamassa uutta. Kalevi taitaa siirtyä mökkikoneen tehtäviin. En jaksaisi käydä kuukauden välein täällä selvittelemässä, mitä typerät käyttäjät ovat taas saaneet aikaiseksi. Ostetaan joululahjaksi menolippu nelikymppisille suunnatulle tietokoneenkäytön pakkotyöharjoitusleirille.

Koiria on kiva nähdä, äitiä ihan kiva, joulukin on ihan kiva. Ihan kiva että on ihan kivaa. Toivottavasti tämä ihan kivuus häipyy aika pian, ettei olo olisi näin muovinen.