Lady Rosetta

Keskimyöhäinen. Toistaiseksi viljelty ainoastaan perunalastujen tuotantoon. Täyteläisen pyöreä ja punakuorinen. Malto jauhoinen, muttei pahasti rikkikiehuva. Vaatii kunnollisen 3 - 4 viikon valoidätyksen. Altis lehtirutolle. Seittipeittaus tarpeen.

torstaina, lokakuuta 28, 2004

Tiedän mielestäni kaiken tarpeellisen mekaniikasta. Laskaritehtävät ovat pässinlihaa, kirjassa selitetään jotain aivan typeriä asioita ("Joo siis tää on aika ja aikaa mitataan sekunneilla. Sekunnit on jänniä juttuja ja kun niitä laitetaan 60 peräkkäin tulee minuutti."), enkä luota siihen, että pystyisin poimimaan englanninkielisestä tekstistä kaikki tärkeät asiat lukematta yhtään kokonaista lausetta. Koko kirjan lukemiseen ei kuitenkaan aika riitä enää.

Nyt on hyvä hetki luvata itselleen järjestää seuraavaan tenttiin jostain selkeät luentomuistiinpanot kauniilla kuvilla varustettuna hyvällä käsialalla kirjoitettuna. Omiani en pysty lukemaan, koska käsialani on liian identtistä äitini käsialan kanssa, ja se jos mikä on syy saada ahdistuskohtauksia ja miettiä, missä ne mahtavat myydä niitä löysiä sinisiä vaatteita, joita vaaleat pyöreät nelikymppiset naiset käyttävät.