Lady Rosetta

Keskimyöhäinen. Toistaiseksi viljelty ainoastaan perunalastujen tuotantoon. Täyteläisen pyöreä ja punakuorinen. Malto jauhoinen, muttei pahasti rikkikiehuva. Vaatii kunnollisen 3 - 4 viikon valoidätyksen. Altis lehtirutolle. Seittipeittaus tarpeen.

torstaina, lokakuuta 28, 2004

Lukijamäärä tippuu uhkaavasti. Voi voi.

Minua päätä lyhyemmät kersat pohtivat viikonloppuna bussipysäkillä, miten saisivat parhaiten "pildee". "Ainaski pitää laittaa kuva galtsuun..." Teki mieli mennä taputtamaan niitä äidillisesti päähän ja käskeä painumaan kotiinsa tai kehottaa kasvattamaan karvaa naamaan tai pukeutumaan jättiläismäiseksi jänikseksi tai ryhtymään vegaaneiksi tai ihan vaan kertoa, että "Merkittävä osa ihmisistä saa jossain vaiheessa, toiset enemmän ja toiset vähemmän, eikä se riipu kovinkaan paljoa yrittämisen määrästä."

Sellaista se yhteiskunnan yliseksualisoituminen teettää. Puhuisivat viinasta ja tupakasta niin kuin kunnon 13-vuotiaiden kuuluisi.

Sitä paitsi minun nuoruudessani ei käytetty noin typeriä sanoja.

7 Comments:

  • At lokakuuta 28, 2004 6:10 ip., Blogger Joonas said…

    Kyllä huomaa, että olet nainen. Et näytä tietävän mitään siitä tuskaisesta työstä, jonka mies joutuu tekemään saadakseen "pildee". Miesten kun on kehitettävä lihaksistoaan, omaisuuttaan ja statustaan, jotta voisi pärjätä siinä "pilde"kilpailussa. Teille naisillehan asia on niin yksinkertainen, että te valitsette jossain elämänne vaiheessa parhaat päältä ja annatte niille "pildee". Eikä se varmasti ole kiinni yrittämisen määrästä, siinä olet toki oikeassa.

    Äläkä nyt väitä, että seksi ei ole pohjimmiltaan "pilden" antamista, vaan jotenkin kaunis ja molemminpuolinen asia. Minustakin se on huono lähtökohta "pil...", öh seksille, mutta valitettavasti sellainen se taitaa vähän turhan usein olla. Ja vittu että mua vitutti tarpeeks jo valmiiks ja sit piti lukee tätä skeidaa. Nyt lakkaan tilaamasta blogiasi ja tapan kaikki, niinku mun on pitänyt tehdä jo kolme viikkoa.

     
  • At lokakuuta 28, 2004 6:17 ip., Blogger Lady Rosetta said…

    No anteeks.

    Mehän valitsemme, niin. Mutta itsepä olette tilanteen aiheuttaneet. Jos miehet kykenisivät hillitsemään himonsa ja hallitsemaan halunsa yhtään paremmin, naiset ennemmin tai myöhemmin tajuaisivat, että tässähän tulee hätä lisääntymisen suhteen.

    ...tai sitten väestönkasvu pysähtyisi, mikä ei välttämättä olisi paha asia sekään.

    Ja sitten voidaan taas miettiä, kumpi sukupuoli kuluttaa enemmän aikaa, vaivaa ja rahaa ulkonäkönsä saattamiseksi pariutumiseen vaadittavalle tasolle.

     
  • At lokakuuta 28, 2004 6:21 ip., Blogger Joonas said…

    "Jos miehet kykenisivät hillitsemään himonsa ja hallitsemaan halunsa..."

    Mitenkäs tämä miesnäkökulma "jos naiset kykenisivät vaan yksinkertaisesti antamaan" on sitten tuota huonompi?

     
  • At lokakuuta 28, 2004 6:28 ip., Blogger Lady Rosetta said…

    Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

     
  • At lokakuuta 28, 2004 6:28 ip., Blogger Lady Rosetta said…

    Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

     
  • At lokakuuta 28, 2004 6:33 ip., Blogger Lady Rosetta said…

    Blogin hallinnoija on poistanut tämän kommentin.

     
  • At lokakuuta 28, 2004 9:53 ip., Blogger Lady Rosetta said…

    Vitun blogger söi sen kommentin.

    Olisihan se niin kieltämättä helpompaa ja mukavampaa kaikille. Tai sitten kaikki miehet voisivat olla sellaisia, että niille huvittaisi antaa. Tätäkin voi pyöritellä loputtomasti. Älytöntä touhua. Ei ikinä uskois, että miehiä ja naisia on likimain parillinen määrä.

     

Lähetä kommentti

<< Home