Lady Rosetta

Keskimyöhäinen. Toistaiseksi viljelty ainoastaan perunalastujen tuotantoon. Täyteläisen pyöreä ja punakuorinen. Malto jauhoinen, muttei pahasti rikkikiehuva. Vaatii kunnollisen 3 - 4 viikon valoidätyksen. Altis lehtirutolle. Seittipeittaus tarpeen.

perjantaina, lokakuuta 15, 2004

Päätin luopua otsikoinnista, koska olen aina vihannut sitä ja ollut huono siinä.

Matikan välikoe oli ja meni. Ei tosin hyvin, ehkä läpipääsyn rajoilla. Kireä mielentila silti helpotti, kun edes näki, että eihän siinä mitään mahdottomuuksia vaadittu. Kyllä tämä vielä tästä.

Ensimmäinen periodi takana seuraavin tuloksin. Olen saanut enemmän tuttuja kuin pelkäsin, opiskellut vähemmän kuin suunnittelin, juonut paljon vähemmän alkoholia kuin aioin(!), lihonut enemmän kuin oli tarkoitus, laihduttanut saman verran, aloittanut ja lopettanut tupakkalakon keskimäärin kolme kertaa viikossa, kyllästynyt kaikkeen, innostunut taas uudelleen, nähnyt aivan liikaa päiväunia, joissa teen laskuharjoituksia, haalinut liikaa kursseja ja ollut liian jääräpäinen niistä luopuakseni. Keskimäärin ei siis mitään yllättävää. Paremmin minä täällä olen viihtynyt kuin missään koulussa tähän mennessä. Varmaan positiivinen asia.