Lady Rosetta

Keskimyöhäinen. Toistaiseksi viljelty ainoastaan perunalastujen tuotantoon. Täyteläisen pyöreä ja punakuorinen. Malto jauhoinen, muttei pahasti rikkikiehuva. Vaatii kunnollisen 3 - 4 viikon valoidätyksen. Altis lehtirutolle. Seittipeittaus tarpeen.

perjantaina, maaliskuuta 04, 2005

Eilen käytin kynsilakanpoistoainetta kasvovetenä. Tänään solmin itseni laturinjohtoon niin, että koko puhelu piti katkaista viideksi minuutiksi, että pääsin irti. Listataan sitten näitä, kun en kehtaa yksityisasioita vuodattaa. (Hm. Eihän niistä muuten tiedäkään kuin suunnilleen koko Hervanta ja ircnet siihen päälle. Tosin tätä kautta saattaisi joku saada oikeaakin tietoa. Eihän se käy päinsä.)

Haluaisikohan joku myydä sellaisen oikeasti langattoman puhelimen minulle esimerkiksi kympillä? Lankapuhelinkin toimii paremmin ilman johtoa kuin nykyinen härveli. Ehkä 3210:n aika on lopultakin ohi.

Pitäisi edelleen lukea. Paitsi ettei oikeasti tarvitse, koska olin hyvä ihminen, enkä lähtenyt harrastamaan alkoholin nauttimista, joten tämän ajan voi aivan hyvin käyttää muuhun kuin lukemiseen.

Kaiken lisäksi olen koukussa "Haluatko pällistelemään kameran eteen ja antamaan Seiskalle haastatteluja siitä, kuinka tää Suomen/USA:n/maailmankaikkeuden mallimaailma on niin pieni ja ahdistava" -sarjoihin. Lupaan lopettaa heti kun tentit ovat tältä erää ohitse. Ihan tosissaan.

Mutta hei niinku siis oikeesti! Katsoisivat edes, etteivät mallikokelaat näyttäisi hevosilta hymyillessään? Jooko? Pliis?