Lady Rosetta

Keskimyöhäinen. Toistaiseksi viljelty ainoastaan perunalastujen tuotantoon. Täyteläisen pyöreä ja punakuorinen. Malto jauhoinen, muttei pahasti rikkikiehuva. Vaatii kunnollisen 3 - 4 viikon valoidätyksen. Altis lehtirutolle. Seittipeittaus tarpeen.

torstaina, tammikuuta 27, 2005

Pulkkamäki ei ole aikuisen ihmisen hommaa. Vartalo täynnä pikkumustelmia ja alaselkä niin kipeä, että luentojooga meinaa käydä mahdottomaksi. Kivaa se silti on. Ensi kerraksi ostan liukurin.

Mikähän siinä on, etten yksinkertaisesti osaa istua sillä tavalla suorassa ja jalat maassa, kuten useimmat ihmiset näyttävät osaavan? Koneella istun jotenkin polvet suussa ja luennoilla vääntäydyn vähintään risti-istuntaan, ellen sitten yritä seisoa päälläni tai jotakin vastaavaa. Toisaalta hyvä puoli tässä on se, että pystyn löytämään hyvän nukkuma-asennonkin melkein missä tahansa, eikä lentokoneessa jalat turpoa niin pahasti, kuin istuessa normaalisti.

Mistä tulikin mieleen, että huomenna pitäisi lähteä Lontooseen, enkä ole sisäistänyt koko asiaa. Jos nyt edes muistaisi pyykkiä pestä ennen lähtöä.

2 Comments:

  • At helmikuuta 09, 2005 2:10 ip., Anonymous Anonyymi said…

    Ootko sä lyhyt tai onko sulla ainakin lyhyet jalat? Ainakin mulla lyhyet jalat tekee normaaleilla tuoleilla istumisen vaikeaksi ja sitten tulee istuttua ihme solmussa. Tai sitten muut ihmiset on vaan liian isoja, ettei niillä ole valittavana kuin n. kolme istuma-asentoa, kun taas pienempänä mahtuu pyöriin tuolillaan.

     
  • At helmikuuta 15, 2005 4:54 ip., Blogger Lady Rosetta said…

    Kyllä, olen sekä lyhyt, että lyhytjalkainen lyhyidenkin joukossa. Ehkä se on sitten sitä. Kieltämättä mittatilauspöytälevy on saanut minut istumaan melkein suorassa edes koneen ääressä.

     

Lähetä kommentti

<< Home