Lady Rosetta

Keskimyöhäinen. Toistaiseksi viljelty ainoastaan perunalastujen tuotantoon. Täyteläisen pyöreä ja punakuorinen. Malto jauhoinen, muttei pahasti rikkikiehuva. Vaatii kunnollisen 3 - 4 viikon valoidätyksen. Altis lehtirutolle. Seittipeittaus tarpeen.

sunnuntaina, marraskuuta 07, 2004

Nyt on sellainen olo, että tekisi mieli hautautua loppuvuodeksi peittojen alle. Siispä tilitystä viikon turhista tapahtumista.

Maanantai:
Riitelin herra A:n kanssa heti aamusta. Aiheena muistaakseni se, että tuleeko se syömään minun vai jonkun muun kanssa. Laajensin riidan koskemaan lupausten pitämistä. Meinasin aiheuttaa ketjukolarin hyppäämällä suojatielle täysin yllättäen. En jäänyt alle. En mennyt luennoille, koska en halunnut joutua herra A:n kanssa samaan paikkaan.

Tiistai:
Aloitin päivän hyvän mielen ja hyvien päätösten kera. Puoliltapäivin lähdin käväisemään kotona. Olo oli lähes euforinen. Tuntia myöhemmin meinasin kuolla mahakipuun ja nukuin kolmen tunnin päiväunet. Illallakin väsytti ja käskin herra A:n tukkia turpansa, kun pääsimme sänkyyn. Se otti ja suuttui. Minä vasta suutuinkin. Paruin maailman pahuutta tuntikaupalla.

Keskiviikko:
Heräsin aamulla ja laittauduin kouluunmenoa varten valmiiksi kolmen tunnin unien jälkeen. Hissiä odotellessa päässä napsahti jälleen ja ryntäsin takaisin kotiin peiton alle itkemään. Illalla makasin lattialla ja tilitin herra A:lle, miten en rakasta sitä. Nukahdin aikaisin.

Torstai:
En edelleenkään mennyt kouluun. Riitelimme puoliltapäivin meikkikynien teroittamisesta puukolla roskikseen (ja vähän siitä ohi). Lähdin setien kanssa shoppailemaan. Löysin kivat lastenkengät, joista tietenkin puuttui juuri minun kokoni. Ratkesin ryyppäämään ja soitin äidilleni baarista kevyessä nousussa neljän aikaan iltapäivällä. Yöllä tappelin herra A:n kanssa tupakoinnista, musiikista ja muista loputtoman turhista asioista. Menimme sovussa nukkumaan.

Perjantai:
Heräsin pari tuntia liian myöhään ehtiäkseni millekään luennolle tai harjoituksiin. Tein turhan reissun koululle siinä toivossa, että saisin lopultakin haettua haalarit. Kiltahuoneella ei ollut ketään. Fysiikan tentti oli mennyt huonosti. Olin silti käsittämättömän hyvällä tuulella. Illalla herra A lähti korkeintaan pariksi tunniksi pelaamaan biljardia.

Lauantai:
Herra A:ta ei kuulunut ennen neljää kotiin. Sitten se ruoja kehtasi tulla vielä selvinpäin maailman kuluneimman selityksen kera. "Kännykkä oli äänettömällä." Tein asiasta järkyttävän suuren numeron, koska odoteltuani neljä tuntia turhaan seksi- ja nukkumisseuraa, olin ehtinyt käydä hyvin moneen kertaan läpi kaikki mahdolliset virheet, joita se on ehtinyt tässä vuosien aikana tehdä. Ihmettelin, missä vaiheessa minusta oli tullut tekopyhä lehmä ja nalkuttava akka. Ilmoitin haluavani erota. Nukuimme yön surkeissa tunnelmissa hyvin kapealla patjalla.

Aamulla tiedotin eräälle hyvälle kaverilleni tilanteesta ja suunnittelin meneväni illaksi sen luokse tilittämään. Vietimme erittäin mukavan ja leppoisan päivän. Muistin että olin luvannut antaa haastattelun illalla. Kampesin itseni sinne vittuuntuneena ja märillä hiuksilla. Tarjoilu pelasi. Skumppapullo tuhottiin puoliksi bussissa ja päädyin bingoemäntien työpaikkabileisiin. Hukkasin ainoa tuntemani ihmisen hyvin nopeasti.

Sunnuntai:
Heräsin jostain päin Hatanpäätä, kun herra A soitti. Voin aivan tolkuttoman pahoin. Selitin puhelimeen jotain sekavaa, joka ei olis mennyt läpi imbesillillekään. Vein yöpaikkani asukkaan takin taskusta pari tupakkaa. Häivyin vähin äänin. Pihalla oksensin pensaaseen, kokosin itseni ja soitin herra A:lle rakastavani sitä ja pyysin sitä soittamaan taksin. Taksikuski oli liian utelias ja ilmoitin sille tulevani töistä. Sain epäileviä katseita. Kerroin olevani palkkamurhaaja. Kuski vaikeni, mutta ajoi ohi talosta. Kotona syytin herra A:ta kaikesta. Kävin suihkussa. Sillä aikaa se oli antanut minulle kaiken anteeksi. Kertoili kissajuttuja ja oli hyvin ymmärtäväinen ja kiltti.

Kärsin hillitöntä henkistä ja fyysistä krapulaa. En juo ainakaan viikkoon. Herra A haki kaupasta minulle vissyä, fetajuustoa ja partateriä. Minulla ei ole aavistustakaan, mitä on tapahtumassa.

Tämä siis tiedoksi kaikille, jotka ovat pitäneet minua tasapainoisena ja järkevänä henkilönä.

Vaihdoin blogin värin takaisin, koska ainoat, parhaat ja rakkaimmat lukijani, kauniit ja hyväsydämiset ihmiset, sekä loistokkaat kirjoittajat Runkkari ja Hinaaja eivät ymmärtäneet mustan ajatonta tyylikkyyttä.

1 Comments:

Lähetä kommentti

<< Home