Lady Rosetta

Keskimyöhäinen. Toistaiseksi viljelty ainoastaan perunalastujen tuotantoon. Täyteläisen pyöreä ja punakuorinen. Malto jauhoinen, muttei pahasti rikkikiehuva. Vaatii kunnollisen 3 - 4 viikon valoidätyksen. Altis lehtirutolle. Seittipeittaus tarpeen.

maanantaina, marraskuuta 08, 2004

Alan katua sitä, että menin ohjelmointikurssille, jonka olisin saanut hyväksytettyä aiempiin opintoihin vedoten. Alussa on tylsää, kun ainakin omasta mielestäni osaan kaiken, ja sitten jossain vaiheessa yhtäkkiä varmaan hypätäänkin jonnekin kauas taitojeni tuolle puolelle niin, ettei kukaan minua varoita.

Lisäksi tunnen käsittämätöntä pätemisen tarvetta, koska tiedän osaavani vähän enemmän kuin ne, jotka eivät ole koskaan aiheesta kuulleetkaan. Toisaalta en kehtaa neuvoa, koska sen seurauksena a) Ihmiset kyllästyvät ja kaikkoavat. b) Puheenaihetta vaihdetaan nopeasti ja vähemmän hienotunteisesti. c) Joku epätoivoinen tarttuu oljenkorteen ja kyselee koko loppuvuoden minulta "typeriä". d) Joku huomattavasti osaavampi nauraa partaansa, kun tyttö kuvittelee olevansa jotain. Parasta siis keskittyä huolehtimaan omista asioista.