Lady Rosetta

Keskimyöhäinen. Toistaiseksi viljelty ainoastaan perunalastujen tuotantoon. Täyteläisen pyöreä ja punakuorinen. Malto jauhoinen, muttei pahasti rikkikiehuva. Vaatii kunnollisen 3 - 4 viikon valoidätyksen. Altis lehtirutolle. Seittipeittaus tarpeen.

torstaina, toukokuuta 26, 2005

Minullahan ei siis olisi varaa sanoa mitään, mutta... Mikä saa nuoret, muuten kohtuullisen tyylikkäästi pukeutuvat, normaaliälyisen oloiset, naiset käyttämään kesäisin niitä kaamean kömpelön näköisiä urheilusandaaleja? Niitä sellasia muovisia härpättimiä siis, joissa pohjan leveys on metrin ja joissa kuka tahansa vaikuttaa kuuluvan isojalkojen heimoon ja edustavansa vielä feministirekkalesbojen osastoa heimonsa sisässä? Ehkä tämänkin seikan kanssa täytyy opetella elämään.

(Ja siis en kritisoi kyseisten jalkineiden käyttöä esim. rantakalliolla pomppiessa,metsissä kirmatessa tai sopivana yhdistelmänä jopa kaupungilla, mutta esim. jakkupuvun kanssa kokonaisuus vaan on jotenkin karmiva.)

2 Comments:

  • At kesäkuuta 21, 2005 10:19 ap., Anonymous Anonyymi said…

    Se, että kaikki eivät (onneksi) ole yhtä pinnallisia kuin sinä, ja ajattelevat, hui sentään, omaa mukavuuttaan ja jalkojaan.

     
  • At kesäkuuta 21, 2005 7:36 ip., Blogger Lady Rosetta said…

    Oman kokemukseni perusteella kyseiset jalkineet eivät ole läheskään niin mukavia kuin annetaan ymmärtää. Menee hiekkaa varpaiden väliin ja sellaista.

    Ja kaiken lisäksi minua ihmetyttää vain ne ihmiset, joiden muu pukeutuminen ei anna minkäänlaisia merkkejä mukavuussuuntautuneisuudesta. Onko jalkojen mukavuus jotenkin olennaisesti merkittävämpää, kuin esimerkiksi hartioiden tai reisien mukavuus?

     

Lähetä kommentti

<< Home