Lady Rosetta

Keskimyöhäinen. Toistaiseksi viljelty ainoastaan perunalastujen tuotantoon. Täyteläisen pyöreä ja punakuorinen. Malto jauhoinen, muttei pahasti rikkikiehuva. Vaatii kunnollisen 3 - 4 viikon valoidätyksen. Altis lehtirutolle. Seittipeittaus tarpeen.

lauantaina, maaliskuuta 19, 2005

Oli suorastaan vauhdikas ilta. Karaokepeli, peniksenpumppaushärveli syntymäpäivälahjaksi ja suurehko määrä alkoholijuomia aiheuttaa yllättäen mielenkiintoisia tilanteita.

Olin järisyttävän rohkea ja uskaltauduin laulamaankin jo parin tunnin suostuttelun (=pakottamisen) ja muutaman tequilan jälkeen. Vaikka ei siitä mitään tullut, koska olin niin peloissani. Mutta ainakin yritin. Kummallista, miten julkisesti laulaminen voi olla hirvittävä kauhukokemus monille. Näin vielä yölläkin unta yläasteen laulukokeista. "Ihan hyvä, mutta kannattaa hengittää edes vaikka siinä säkeistöjen välissä, niin ei tule ruumiita"

Omalla kohdallani syytän kyllä liiallista musiikillista sivistystä ja (jälleen kerran) sitä, että olen nainen. Jos olisi täysin surkea ja sävelkorvaton, voisi sentään huvittaa kanssaihmisiä älyttömällä esityksellä. Edes karmaisevaan falsettikimitykseen en pysty. Epäreilua.

Kotiviinit pitäisi poistaa maailmasta. Tällä kertaa tapahtui kuitenkin ihme ja minun vaatteeni ja tavarani säilyivät likimain puhtaina.

2 Comments:

Lähetä kommentti

<< Home