Lady Rosetta

Keskimyöhäinen. Toistaiseksi viljelty ainoastaan perunalastujen tuotantoon. Täyteläisen pyöreä ja punakuorinen. Malto jauhoinen, muttei pahasti rikkikiehuva. Vaatii kunnollisen 3 - 4 viikon valoidätyksen. Altis lehtirutolle. Seittipeittaus tarpeen.

keskiviikkona, marraskuuta 10, 2004

Jalkoihin sattuu vieläkin eilisen jäljiltä. Tein henkilökohtaisen shoppailuennätyksen ja kiersin kaupungilla lähes neljä ja puoli tuntia. Tavoitteena oli löytää mekko. Ja kengät. Ja laukku. Ja... Sen siitä saa kun hetkellisessä mielenhäiriössä lupautuu lähtemään jonnekin saunailtoja hienompiin tilaisuuksiin.

Olisi pitänyt tajuta aloittaa shoppailuharjoittelu hieman varhaisemmassa iässä. Nyt kestäisi kunto vastaavanlaiset maratonit monta kertaa viikossa ja lisäksi saisin vielä sellaisen hennon kaurismaisen vartalon, kuten kaikilla niillä näyttää olevan, jotka siitä hommasta nauttivat.

Tämä saattaa selittää myös tutkimukset, joiden mukaan lihavista lapsista tulee lihavia aikuisia. Lihavat lapset harvemmin mielellään änkevät kaverinsa kanssa samaan sovituskoppiin hihittämään ja juoksevat joka iltapäivä kaikkia kaupungin vaatekauppoja ympäri. Näin heiltä jää merkittävä määrä vapaaehtoista liikuntaa saamatta (paljonkohan energiaa pukeminen ja riisuminen kuluttavat?), eikä lenkillelähtöönkään ole niin hirvittävästi motivaatiota, kun ei tuijottele läskejään peilistä montaa tuntia päivässä. Sitten taas vielä lihavampana huvittaa mennä kauppoihin vielä vähemmän, ja lihoo taas lisää. Varsinainen kierre.

Hyvät vanhemmat. Huolehtikaa, että lapsenne on 12-vuotiaana langanlaiha, eikä osoita minkäänlaista kiinnostusta kirjoja, tietokoneita tai muuta epätervettä kohtaan. Näin suojaatte häntä sydäntaudeilta, koulukiusaamiselta ja rakoilta kantapäissä.

3 Comments:

  • At marraskuuta 10, 2004 1:03 ip., Anonymous Anonyymi said…

    Langanlaihana (koskaan en ole yli 41 kg painanut) voin murskata teoriasi: Tykkäsin kirjoista, tietokoneista jne. ja söin kuin hevonen ja olin silti laiha. Niin ja koulukiusaamiseltakaan en välttynyt. Silmiinpistävän laiha kun olin. :P

     
  • At marraskuuta 10, 2004 3:28 ip., Blogger Lady Rosetta said…

    Täytyy siis tarkentaa, että teoria koskee vain niitä normaaleja ihmisiä, jotka lihovat siksi, että syövät liikaa ja liikkuvat liian vähän. Luonnonoikut saavat keksiä ihan omat teoriansa. :)

     
  • At marraskuuta 11, 2004 6:59 ap., Blogger Lady Rosetta said…

    On siihen varmaan joku keino olemassa, mutta tuskin mitään yhtä helppoa ja huomaamatonta. Paitsi ehkä metsästäminen, jos siitä tykkää.

    Ja täytyy kyllä lisätä, etten kuulu itsekään siihen ihmisryhmään, jonka mielestä shoppailu olisi niin kivaa, että sitä vaan ihan huvikseen tekisi päivät pitkät. Valitettavasti.

     

Lähetä kommentti

<< Home