Lady Rosetta

Keskimyöhäinen. Toistaiseksi viljelty ainoastaan perunalastujen tuotantoon. Täyteläisen pyöreä ja punakuorinen. Malto jauhoinen, muttei pahasti rikkikiehuva. Vaatii kunnollisen 3 - 4 viikon valoidätyksen. Altis lehtirutolle. Seittipeittaus tarpeen.

lauantaina, elokuuta 13, 2005

Eilen jouduin pakenemaan krapulaani ja oveni takani uikuttavaa kaksimetristä koiranpentua keskustaan pre-valmistujaisjuhliin. Olin hieman humaltunut, koska...

1) ...taivas päätti romauttaa kaiken pohjoisen pallonpuoliskon ylimääräiset veden Hämeenkadulle ja tilannetta joutui pakenemaan baariin ennen juhlapaikalle saapumista
2) ...edellispäiväisestä johtuen alkoholi ei noussut päähän. Tai ainakaan ei tuntunut siltä, luultavasti jokainen paikallaolija olisi voinut väittää muuta.
3) ...booli ei maistunut viinalle. Salmarikaan ei maistunut viinalle (Ensimmäinen kerta sitten vuoden 15, kun se ei noussut ylös samantien. Voi kunpa olisin ollut pikkuteini ennen salmarin kulta-aikaa.) Viina ei maistunut viinalle. Vittu.
4) ...herra H oli hyvin nopeasti hyvin kännissä. Pitihän se saada humalatilassa kiinni.
5) ...norkoilemalla keittiötilan oven läheisyydessä sai aina uuden drinksun.
6) ...pojat oli perseennäyttö/halailukännissä, siitä toipumiseen tarvitaan paljon alkoholia.
7) ...baarissa soi paska live-musiikki liian kovalla
8) ...seuraavassa baarissa oli ahdasta ja jouduin istumaan suurimman osan ajasta jonkun sylissä, mikä on pitemmän päälle hieman epämukavaa, joten nouseminen juomaa hakemaan on lähes pakollista kerran viidessä minuutissa.
9) ...en muka ollut tarpeeksi kännissä, joten rupesimme kiskomaan tequilaa urakkaluontoisesti. Yleensähän tämä on varma merkki siitä, että on tarpeeksi kännissä.
10) ...tiesin joutuvani tänään matkustamaan autossa pari tuntia toisiin valmistujaisiin. Autossa on joka tapauksessa huono olo, niin miksei samantien hankkia vielä paljon huonompaa.

Tästä voimmekin päätellä, että syyllinen tämänhetkiseen krapulaani ei ainakaan ole minä. Mitenköhän sellainen ajatus livahtikaan päähäni aamulla kömpiessäni vesihanan ääreen?