Lady Rosetta

Keskimyöhäinen. Toistaiseksi viljelty ainoastaan perunalastujen tuotantoon. Täyteläisen pyöreä ja punakuorinen. Malto jauhoinen, muttei pahasti rikkikiehuva. Vaatii kunnollisen 3 - 4 viikon valoidätyksen. Altis lehtirutolle. Seittipeittaus tarpeen.

sunnuntaina, tammikuuta 21, 2007

Edellisestä kirjoituksesta yli kuukausi. Ehkä nyt voi taas tehdä pikayhteenvedon.

Jouluna olin kotona. Aatonaattona vedin Joonaksen kanssa kiitettävät perskännit, enkä sitten päässyt aattona mihinkään. Illan seurauksena koneeltani löytyi viikkoja myöhemmin "porno" -niminen kansio, jossa oli kuvia pienistä muovieläimistä.

Uudenvuodenaatonaattona olin jossain valmistujaisissa, joista jatkettiin Ilvekseen, jossa joku päätti kaataa viinansa ja itsensä päälleni. Tästä oli seurauksena kolme tuntia kestänyt pahoitteluryöppy, tarjottuja juomia ja noin tuhatviisisataa "Ooksä nyt ihan varmasti kunnossa?" -kysymystä. Olin aika hämmentynyt, koska normaalioloissa vastaavasta seuraa korkeintaan "Sori. Mä käyn hakeen sulle uuden." olettaen, että minun juomani on kaatuneiden mukana. Pitäisiköhän vaihtaa tuttavapiiriä? (Tai sitten päästä eroon taipumuksesta olla aina alla, kun joku päättää menettää tasapainonsa.)

Uudenvuodenaattona kävin ostamassa Ratinan Shelliltä hammasharjan. En tiedä miksi. Olin selvinpäin.

Ostin itselleni sikahintaisen kannettavan, koska se oli kiva. Oli tähän varmaan joku järkiperustelukin, mutten sitä enää muista. No joka tapauksessa Pilkku on kiva ja bloggaan sängystä ensimmäistä kertaa elämässäni.

Olen ollut melko tipattomalla tammikuulla. Ainoastaan yhdet kännit 21. päivään mennessä on mielestäni aikamoinen saavutus.

Tietääkö joku, miksi tämä sanoo aina "Naks!" satunnaisesti ilman mitään järjellistä selitystä, vaikka kaikkien mahdollisten äänien pitäisi olla poissa päältä?

Saimme kolmion Hervannasta. Hävisin kivi-paperi-saksissa niukasti juuri, kun olin ehdottamassa kolmen kierroksen turnausta, ja sain sen makuuhuoneen, joka alittaa koossaan keittiön kaapinkin. Pitänee opetella nukkumaan seisaaltaan. Toisaalta Joonas on sen verran isompi, että ehkä on ihan oikeutettua, että se mahtuu melkein kääntymään huoneessaan (oletetaan siis, että huone pysyy täysin tyhjänä, eikä sinne tuoda esim. sänkyä). Voisin kyllä sanoa pari valittua sanaa arkkitehdille, tai ainakin vaatia korvauksia mikroautoradasta, maailmanpyörästä ja jääpallokentästä, jotka nyt joudumme yli-isoon olohuoneeseen tilantäytteeksi rakentamaan.

Mutta kyllä tää tästä! Eipä toisaalta ole huonekalujakaan, niin sisustaminen tulee olemaan hetkellisesti varsin öh... modernia. Kunnes siitä tulee taas kotoisan "Tää sohva oli kaverin kaverin mummon serkun bingotutulla vuonna -65!" -tyylistä. Sitten kun olen iso ja rikas... Tiedättehän. Sisustussuunnittelija ja siivooja ja 150 neliötä...