Lady Rosetta

Keskimyöhäinen. Toistaiseksi viljelty ainoastaan perunalastujen tuotantoon. Täyteläisen pyöreä ja punakuorinen. Malto jauhoinen, muttei pahasti rikkikiehuva. Vaatii kunnollisen 3 - 4 viikon valoidätyksen. Altis lehtirutolle. Seittipeittaus tarpeen.

sunnuntaina, syyskuuta 11, 2005

Parahin Äänivaras, palauttaisitko edes neljäsosan viemästäsi äänestä minulle mahd. pikaisesti? Vaihtarina esim. saatanallinen yskä, jonka saa käyttöön esimerkiksi nauramalla tai hengittämällä. Vastaukset tämän blogin kommenttiosastolle.

Nimim. "Mykälläkin on sanottavaa"

sunnuntaina, syyskuuta 04, 2005

Naisten kanssa asuminen on perseestä. Mikä ihme sai minut kuvittelemaan, että lattiakaivon puhdistaminen on hyvää krapulatekemistä?

Uaargh. Paha olo.

lauantaina, syyskuuta 03, 2005

Olkaa joku niin kiltti, että keksikää ehkäisykeino, jolla on e-pillereiden teho ja hyvät puolet, muttei sivuvaikutuksia ollenkaan? Esim. likimain psykoottistasoisesta masennuksesta (joka kestää noin kolme päivää, ei huolta, jos nyt joku sattuisi huolehtimaan, mikä nyt on aivan turha toivo, oikeastaan voisin hypätä parvekkeelta) olisin valmis luopumaan.

Ei, selibaatti ei ole vaihtoehto.

torstaina, syyskuuta 01, 2005

Miksi helvetissä herään joka aamu puoli kuudelta murehtimaan kaikenlaisia asioita? Joinakin aamuina se on sellainen hetkellinen havahtuminen ("Mä en selviä tästä."), toisina jään lopullisesti hereille erittelemään mahdollisia ongelmia ("Eihän mun rahat riitä edes laskujen maksuun." "Entä jos olen flunssassa ensi viikon." "Erokin pitäis hoitaa." "Jos tää päänsärky ei menekään ikinä enää pois.") Hämmentävää, kuinka pessimistinen ihminen voikaan tähän aikaan olla.